- 17,918
- 10,386
- 113
Girelim 500 lirasına daha ne diyim sanaalacagın yokkı benden 123.5 alt olsun tamam
Girelim 500 lirasına daha ne diyim sanaalacagın yokkı benden 123.5 alt olsun tamam
senın ellıyı rıske et 123.5 ust de @APARKAT bahsıne 100 olsun gelırsePara yarın gelecekmiş dost vuralım gelince
Atm ye mi takılmış dostPara yarın gelecekmiş dost vuralım gelince
yok dost oyele sey arkadasla kumar olmas bırı kazanacak bırı kaybedecek ha bende alacagın olsaydı sıkıntı yoktu sımdı kaybetmenı ıstemem bende kayıp yasamak ıstememGirelim 500 lirasına daha ne diyim sana
Siteleri bıraktınız kendi aranızda mı kumara başladınız dostyok dost oyele sey arkadasla kumar olmas bırı kazanacak bırı kaybedecek ha bende alacagın olsaydı sıkıntı yoktu sımdı kaybetmenı ıstemem bende kayıp yasamak ıstemem
@Akinkazim 150 alacagın var bende gırıyormusun 123.5 usteVeren el alan elen daima üstündür, Peygamber kelamı bu, Demesi sözü yere düşürmüyor. İnsanların düşünceleri ile orantılı değil midir hocam zaten yaşamı.
fınıto beylerMesai bitti mi şimdi
Emeğine yüreğine sağlık bromfınıto beyler
Sıkıntı yok üst bu maçyok dost oyele sey arkadasla kumar olmas bırı kazanacak bırı kaybedecek ha bende alacagın olsaydı sıkıntı yoktu sımdı kaybetmenı ıstemem bende kayıp yasamak ıstemem
Mantıklısenın ellıyı rıske et 123.5 ust de @APARKAT bahsıne 100 olsun gelırse
iyi gecelerHerkese iyi geceler sabah görüşmek dileğiyle
Sagol dost hersey gonlunce olsuniyi geceler
uyuyacaktım uyumayacam alacaktım 123ç5 alt almayacam bakacam ızleyecemSıkıntı yok üst bu maç
2 çekim mi yaptın siteden çekemiyor musun614 bakıye oldu 600.00 dagıtım olacak kalan da sıtenın olsun
Ekli dosyayı görüntüle 385419
senınde kardesımEmeğine yüreğine sağlık brom
Ben gççolaydı ıddasına gırerdık haaaa bende alacagı olan ıdaaya dahıldır ısteyen ıddaa ya gıre parasını 2 ye katlar 124.5 alt o maç
alt deseydin riske atardım ama çok kaçırdılar 56 sayı çıkmış inanılmaz kaçırıyorlar yine de sen bilirsin tekrar diyeyim alacak değil senin güzelliğin imkan verişin var@Akinkazim 150 alacagın var bende gırıyormusun 123.5 uste
yok cekım verdım sımdı 1 cekım yapmıstım oğlen 880 bunuda cekım verdım gelir2 çekim mi yaptın siteden çekemiyor musun