- 700
- 237
- 43
Ben hakkımı böldürmem. 3 kişi ,250Ya sussun sıkıntı yok ya DM yazmıyoruz biz herkese öyle DM yazanlar düşünsün
Ben hakkımı böldürmem 3 kişi 250
Ben hakkımı böldürmem. 3 kişi ,250Ya sussun sıkıntı yok ya DM yazmıyoruz biz herkese öyle DM yazanlar düşünsün
Ben hakkımı böldürmem 3 kişi 250
Ya Ferdi ile Makara yapıyorum Sabahtan beri o bana takılıyor kupon gelsin de 3 kişiyiz zaten yaFaga olmadı şimdi ha
kupon gelsin sen daha iyi ol her zamanBen bu işe dahil olursam bu maçı ev 3-1 alır o kadar şansim yok inşaallah gelir dep alır
750 kişi 1 TL olsunBeyler tutarsa 750 bölünecek valla ister 7 kişi 100 atam yada 3 kişi 250 siz bilirsiniz
Tabi birsey tutmadan dağıtıma geçtik🤣🤣🤣
Ya koptum burada ya tutmadan dağıtıma geçtiBeyler tutarsa 750 bölünecek valla ister 7 kişi 100 atam yada 3 kişi 250 siz bilirsiniz
Tabi birsey tutmadan dağıtıma geçtik🤣🤣🤣
Küsüratla yapıyor zaten 750 3 kişi daha bir kişi ne arıyorsun senTm la hose ile muro 250 bide ferdi 250
1 kişi daha tmdır
AynenFaga kuponun geleceğini hissettik muroyla . O yüzden cirkefleştik yoksa role filan girmeyiz biz demi Muro
1 kısıTm la hose ile muro 250 bide ferdi 250
1 kişi daha tmdır
Muro tamam sakin kardom ödül bizde şimdi şu depe 2. Yi attıralımKüsüratla yapıyor zaten 750 3 kişi daha bir kişi ne arıyorsun sen
Coca cola rolü değil kanka burası o 3 link altta bildirimde. Ordan gir sağa dön Pepsinin yanı.Coca Cola alamaz inşallah
Birşey anlamadımCoca cola rolü değil kanka burası o 3 link altta bildirimde. Ordan gir sağa dön Pepsinin yanı.
Çok kurutma kanka iptal filan olup böyle bitmesin.Şimdi o maçı öyle bir kurutacağım ki o maç öyle bitsin
İlk yarı 6 dk uzatma aldılar. Ondan kralBu niye başlamadı