- 42,718
- 12,609
- 113
YazdıkBu listede ismi olan dm ye papara yazssın
YazdıkBu listede ismi olan dm ye papara yazssın
Ben zati alidlardi listeye hocam tesekkurler@dusting34 ve @aliars1x 30 ar tl atın şans parası liste harici
@Galatasaray571 420/8 de kalana 52,5 yani@dusting34 ve @aliars1x 30 ar tl atın şans parası liste harici
Yok sağol istemiyorum ,rolling icin tekrar tebrikler@dusting34 ve @aliars1x 30 ar tl atın şans parası liste harici
Kral ömer seni söyledi basda vardın zatenYok sağol istemiyorum ,rolling icin tekrar tebrikler
kac geldiOdulum geldi cok tesekkurler
😄Muharrem parayı çabuk 200 yap %25 bana yolla @dusting34
Cok merak ıyı deıl kardo bı durkac geldi
Ya Dost 2 Liranın muhabbetini Yapıyorsun kemık kadroymus falanmıs Hos degil Kuponlar wonladıgı zaman Geldin Burada olanlar Kımse ses cıkarmadı tamam digerinden hakkın olabılır ama Burada 115 480 yapan Adamlara Ayıp ediyorsun@Galatasaray571 8 kişi kemik kadroya 50 ser 2 kişi de 40 yapalım
Rollingde ben yoktum tek mesajim vardı seçilmişim haberim yoktu secildigimden. Ufak bi kargaşa var heralde dagitimla ilgili , o parayi almasam ölmem zatenKral ömer seni söyledi basda vardın zaten
Galatasary senden yana kullandı amaRollingde ben yoktum tek mesajim vardı seçilmişim haberim yoktu secildigimden. Ufak bi kargaşa var heralde dagitimla ilgili , o parayi almasam ölmem zaten
@Fatihscream bana yollama dost baskasına dagıt yada iskorpite verYa Dost 2 Liranın muhabbetini Yapıyorsun kemık kadroymus falanmıs Hos degil Kuponlar wonladıgı zaman Geldin Burada olanlar Kımse ses cıkarmadı tamam digerinden hakkın olabılır ama Burada 115 480 yapan Adamlara Ayıp ediyorsun