- 42,718
- 12,609
- 113
Boswer reıs 2-3 tlnın hesabına gerek yok hıcyoktan ıyıdır uzatmayak bosa herkese bolsansYahu 10kişi yokki burada
Boswer reıs 2-3 tlnın hesabına gerek yok hıcyoktan ıyıdır uzatmayak bosa herkese bolsansYahu 10kişi yokki burada
Muharrem sen adamın dibisin burada gözünü para bürümüş o kadar üye var ki senin gibileri görünce mutlu oluyorumRollingde ben yoktum tek mesajim vardı seçilmişim haberim yoktu secildigimden. Ufak bi kargaşa var heralde dagitimla ilgili , o parayi almasam ölmem zaten
10 kişi yok evet ama 8 kişi dedipimizde 2 tl hesabı yapıyor oluyormusuz bosver kankaBoswer reıs 2-3 tlnın hesabına gerek yok hıcyoktan ıyıdır uzatmayak bosa herkese bolsans
Dusting gerçekten bayadır biliyorum kişilikli bir kişi hatta bilir kişiMuharrem sen adamın dibisin burada gözünü para bürümüş o kadar üye var ki senin gibileri görünce mutlu oluyorum
baya bonkörsün ya bölüş arkdasınlaBen aldım Dost Tesekurler @Marley15 at Cevirsin
valla öyle diyorum bazı arkadaslarda zengin falan zennederler bide 😂😂 forumdaki herkez kadar fakirimMuharrem sen adamın dibisin burada gözünü para bürümüş o kadar üye var ki senin gibileri görünce mutlu oluyorum
Yüzde 50 freebet kactı tl farkla 😂😂Ula bari 50atsyadın 48ne
Ya kardesim Bak kırarım kalbını burada kemık kadroymus falan fılan konusuyorsun bırsey dmeıyoruz 1 kac defa daha yaptın para muhabbetini ayıp yapıyorsunbaya bonkörsün ya bölüş arkdasınla
aynen ondan işine bak muhattabım degilsinYa kardesim Bak kırarım kalbını burada kemık kadroymus falan fılan konusuyorsun bırsey dmeıyoruz 1 kac defa daha yaptın para muhabbetini ayıp yapıyorsun
Arkadasım ben sana Hakaretmı ettım sımdı yok sen burada kemık kadro falan yapmıyormusun bız ona cevap veriyoruz Sımdı o Luzumsuz konusmanı bır kenare bırak Tamam Yat zıbar ok istiyorsan atayım bana gelen 48 de sana Yeterkı o cenenı kapa bukadar ac gozlu olma be kardesımaynen ondan işine bak muhattabım degilsin
özelden yazamıyorum 2015692593 h.aTek kalan @Desstrection reia papara yaz tek sen kaldın