- 4,714
- 5,244
- 135
rüyanda görmüş gibisin dostüzülürek söylüyorum bir galatasaraylı olarak söylüyorum bunu beşiktaş tecavüz edecek k.bakmayın arkadaşlar
rüyanda görmüş gibisin dostüzülürek söylüyorum bir galatasaraylı olarak söylüyorum bunu beşiktaş tecavüz edecek k.bakmayın arkadaşlar
Besiktas kotu olali sukesin sesi cikmio
Aynen aynen kesin üzgünsündür bir galatasaraylı olaraküzülürek söylüyorum bir galatasaraylı olarak söylüyorum bunu beşiktaş tecavüz edecek k.bakmayın arkadaşlar
Ortak renginiz var ondandır kanka Sarıııııııııııııı titrettin beni titrettinAynen aynen kesin üzgünsündür bir galatasaraylı olarak
Yine klasik renk değiştirme haftanız başladı
🤪Ortak renginiz var ondandır kanka Sarıııııııııııııı titrettin beni titrettin
😏😏Fener kimle oynasa rakibi tutulur geç bunları bu yazılı kuraldır 🤣Ortak renginiz var ondandır kanka Sarıııııııııııııı titrettin beni titrettin
Kral 2 takımında oynadığı futbol ortada fazla konuşmamıza bile gerek yok bencerüyanda görmüş gibisin dost
6alatasaray uzay futbolu oynuyor ama demiKral 2 takımında oynadığı futbol ortada fazla konuşmamıza bile gerek yok bence
Berabere biter kısır bir maç olurEkli dosyayı görüntüle 196222
Türkiye’nin en büyük derbilerinden olan Fenerbahçe - Beşiktaş maçının kazananı kim olur?
Bu o kadar doğru bir yorum ki işte maç yorumu budur.Fenerin temposuna Beşiktaş ayak uyduramaz fener iki farklı alır
okBeşiktaş langırt oynasa kazanamaz.
Feneri mi yenecek şu durumda yav
sen takımını değerlendirirken dev aynası oluyor karşında sen en son ne zaman şampiyonluk görmüştün sahi bi söylemedin şunu😏😏Fener kimle oynasa rakibi tutulur geç bunları bu yazılı kuraldır 🤣
2013/2014sen takımını değerlendirirken dev aynası oluyor karşında sen en son ne zaman şampiyonluk görmüştün sahi bi söylemedin şunu