Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisini Kim Kazanır?

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisini Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    69

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Sorun görüyor musun?
Hakaret içeren edepsiz bir tavır?
Tartışma: en az 2 kişi ile yapılan eylemdir.
Bir tek ben batıyorsam bunda art niyet vardır.
Yanıtlamayıp susabilirim istersen. Onlar konuşsun o zaman. Sen memnun olucaksa öyle yapalım dostum
trübüne oynamanın tanımını yaptın :D

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,517
28,231
113
Sorun görüyor musun?
Hakaret içeren edepsiz bir tavır?
Tartışma: en az 2 kişi ile yapılan eylemdir.
Bir tek ben batıyorsam bunda art niyet vardır.
Yanıtlamayıp susabilirim istersen. Onlar konuşsun o zaman. Sen memnun olucaksa öyle yapalım dostum
Kral adamlar takılıyor sana be Anladım kadariyla koyu taraftarsin gücenecek alinicak bişey yok Az şakadan anlayın yahu sinir strese gerek yok bea

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,061
24,359
113
Türkiye de tek derbi vardır oda Fenerbahçe Galatasaray derbisi dir herkes bunu bilir ne bu tantana böyle sıradan bir maç ve berabere bitmiş niye kavga ediyosunuz
Benim canımı sıkma aldırırım seni ben volkana benzemem

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,061
24,359
113
Öncelikle kestane balının diyarı olan zonguldaktan tüm fenerli ve beşiktaşli dostlara selamlar

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,569
15,601
113
Bu ali koc denen mal feneri deney tupune cevirdi mac boyunca klubuede kopek gibi oturan pererayi takimda tutmasi fenere zarar baska bisey degil
Sirf egosu yuzunden irfani bu mac yedek birakan ve iendi aldigi cöp rossiyi pelkasa degisen ve kendi aldigi takimin yildizi valencia varken berisha ile cikan ve serdari ennerin onune geciren perera gercekten allah belani vwrsin gercekten siktir ol git au takimdan ali koc 3 yildir bir tane adam gibi teknik hoca getiremedi vizyon diye diye emre belozoglunu yedi adam basakaehiri dipten alip yukari cikardi ali koc varken bu yonetim varken Fener sampiyon olamaz.ve bu fener taraftari vitora niye saldirmio kufur etmio anlamadim adam 90 dk yedek klubesinde ev kedisi gibi oturdu maci bile izlemedi
Yazii valla