- 7,518
- 4,434
- 113
Hacı şimdi izledim filmi tuhaf bı film bazı yerleri saçma geldi banaYaratık Prometheus izleyin bence harika bi film macera, bilim kurgu, fantastik, aksiyon herşey var filmde
Hacı şimdi izledim filmi tuhaf bı film bazı yerleri saçma geldi banaYaratık Prometheus izleyin bence harika bi film macera, bilim kurgu, fantastik, aksiyon herşey var filmde
Fragman izledim değişik bilim kurgu sevmiyorumHacı şimdi izledim filmi tuhaf bı film bazı yerleri saçma geldi bana
önceden izledimthe gamber (kumarbaz) oynayamıyorsunuz bari izleyip rahatlayın
http://www.beyazperde.com/filmler/film-197080/
başka bir kumarbaz filmi önerelim ... aklıma ne verelim abime diyen bitirim tipler geldiönceden izledim
cukur bıtmıstı fakat bu barış diziye birsey katabilir diye düşünüyorum .suan sırada dızıler var babil ve cukur 1 er bolüm bıtsın fılme oyle gecerım
Hacı bilim kurgu falan değil bı amaç için koskoca bı film uğraşıyolar en sonunda yaratici kalkıp iki ona iki ona vuruyor hepsi pert bı karı kalıyor geri oda sonunda konuşup gidiyor anlamsız geldi banaFragman izledim değişik bilim kurgu sevmiyorum
Müsait olunca izliyeceğim ilk film sırasında reisTHE PLATFORM. (2019)
Hayatımda izlediğim en değişik korku filmi diyebilirim. film biteli 5 dakika oldu inanın hem çok anlamlı hemde çok fena bir film mutlaka izleyin izlerimden sonra buna cevap yazdanız zaten
http://m.fullhdfilmizlesene.net/film/the-platform-el-hoyo-izle/
Ka izle zevke dpyarsinMerhaba arkadaşlar filim önerisi olan var mı yabancı birde benim merak ettigim hayatım da izlediğim en guzel filim bu dediğiniz filim hangisi
Bu filmlerin çoğunu bende izledim güzel filmler gerçektenAğlatacak filmler
-Bajran bagharian
-7.koğuştaki mucize.
Diger önerdiklerim
-Yıldızlararasi
-Adaletin Peşinde
-Yeşil sokak holiganlari
-Sevginin Gücü Leon
-Peregrinin tuhaf çocukları
-Yeşil Yol
-Ghaijini
-Pianist
-Er ryani kurtarmak
-Schindlerin Listesi
Bu listede beğenmeme imkani olmayan filmleri yazdim
Iyi Seyirler
(Izledikten Sonra Teşekkür edersiniz)
Aynen üstad film zevkin iyi ozaman bi film önerBu filmlerin çoğunu bende izledim güzel filmler gerçekten
İzlediginde film hakkindaki dusuncelerini bekliyorum. Film hakkinda biraz bilgi vereyim. Film bir hapishanede geciyor. Ama bildigimiz hapishanelerin hic birine benzemiyor boyle bir hapishane yokMüsait olunca izliyeceğim ilk film sırasında reis
Tamamdır reis izleyince yorum yaparımİzlediginde film hakkindaki dusuncelerini bekliyorum. Film hakkinda biraz bilgi vereyim. Film bir hapishanede geciyor. Ama bildigimiz hapishanelerin hic birine benzemiyor boyle bir hapishane yok