- 106,968
- 158,577
- 113
Hızlı ve Öfkeli Serisi
ana bir film soylıyeyım sıkılmadan ızleHızlı ve Öfkeli Serisi
Aynen en sonunda millet çocuğun kolundaki zamanın peşine düştü kumar falan oynuyoduevet para kullanılmıyor ınsanlar 18 yasından sonra kollarındakı saatte yazan ömürlerı para yerıne gecıyor hamburger kola 1 saat degısık ve guzel bır fılmdı
THE PLATFORM diye bi film dün izledim çok güzeldi tavsiye ederim
Film konu olarak çok iyi aslında ama sanki sonunu havada bırakmışlar kim ne isterse onu çıkarsın diyeburada bir arkadaş tavsiye etmiştim izledim ben de şuan baya favori o film. baya etkileyici herkesin izlemesi gereken bir film
çin flimi mi@Shellac Extreme job sıkılmadan ızle konusu cok guzel
kore filmi Modum izle pişman olmazsın. ben boş yere film tavsiye etmem.çin flimi mi
tamamdır dost izleyince film hakkında yorum yapıcam teşekkürlerkore filmi Modum izle pişman olmazsın. ben boş yere film tavsiye etmem.
kacırmıyoruz cukur babil tutunamayanlaryeni dizi 'Babil' de iyimiş sağlam oyuncular var kadro iyi
emekli oldu ilham perisidekacırmıyoruz cukur babil tutunamayanlar
basını ızledım ama saece bırazdan devamını ızleyecememekli oldu ilham periside
ayağını kaydırdılar ılerde gerı doneremekli oldu ilham periside
o karakter tam oturdu ızıye olmazsa olmazayağını kaydırdılar ılerde gerı doner
o karakter tam oturdu ızıye olmazsa olmaz
konukları dıdıklerım (hıc konuk almadım daha once ama ) ahahahahahha
zafer algozle cem yılmazın abısı can yılmazın programıkonukları dıdıklerım (hıc konuk almadım daha once ama ) ahahahahahha
bılıyorum o kadar ilham perisini oyle goruncezafer algozle cem yılmazın abısı can yılmazın programı
Burda Olan Burda Kalır