- 19,124
- 5,837
- 113
Yok bilemedin dost daha fazla 🙂Ne mutlu 2.3bin yapabildiysen afiyet ölsün
Yok bilemedin dost daha fazla 🙂Ne mutlu 2.3bin yapabildiysen afiyet ölsün
2-3 bin zaten başta olan hedef, en az 15 diyorumNe mutlu 2.3bin yapabildiysen afiyet ölsün
10kYok bilemedin dost daha fazla 🙂
@Salobalo12 15i geçikse gerekeni yap dm’in başında bekliyorum 😂2-3 bin zaten başta olan hedef, en az 15 diyorum
Bilmem önemli değil sevindim herkes kaybediyo sitelerde kazanan olursa sevinirimYok bilemedin dost daha fazla 🙂
Helal olsun bravo dostum 👍🏻👍🏻Yok bilemedin dost daha fazla 🙂
Şu spin saklama işini biri de anlatmadı doğru düzgün, bilgisayar ekranında nereye saklıyorsunuz bu spinleri mekan adamın mekanı nasıl göremiyor bunlar biz olaya çok fransızız 😅Niye sallayım dostum deli miyim ben saklanacak oyunlar saklanmayacak oyunlar var belli sağlayıcılarda çok zor anlıyorlar
Neyini anlatsin frespin alcan öyle birakcan oynamadan bu tarz şeyleri tavsiye etmemŞu spin saklama işini biri de anlatmadı doğru düzgün, bilgisayar ekranında nereye saklıyorsunuz bu spinleri mekan adamın mekanı nasıl göremiyor bunlar biz olaya çok fransızız 😅
Kanka karışık biraz yazmakla dahada karışır dm at telegram falan varsa anlatırım sanaŞu spin saklama işini biri de anlatmadı doğru düzgün, bilgisayar ekranında nereye saklıyorsunuz bu spinleri mekan adamın mekanı nasıl göremiyor bunlar biz olaya çok fransızız 😅
Sakat iş diyorsun herhalde, neyse biz bahtımıza göre devam edelim öyleyseNeyini anlatsin frespin alcan öyle birakcan oynamadan bu tarz şeyleri tavsiye etmem
Hayır spin alım yok onu enayiler yapar direk banlar siteNeyini anlatsin frespin alcan öyle birakcan oynamadan bu tarz şeyleri tavsiye etmem
Kod aktif mi şuan beylerNe güncellemeymiş ya
Ağa yalan. Para yatırmak istersen güncelleme yok yatirabilirsinNe güncellemeymiş ya
HayırKod aktif mi şuan beyler
Seviye bir doğrulama yap çıkmaz öyle bı yaziPayfix ile çekim yapacam ama ad soyad girin Dior nereye yazılıyor var mı bilen
Doğrulamaya gel oradanPayfix ile çekim yapacam ama ad soyad girin Dior nereye yazılıyor var mı bilen