Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Fitcas 999 FreeSpin Deneme Bonusu

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
41
28
Teşekkür ederim bu pokusa para yükledim faturama yansımış ama pokusta para gözükmüyor ilk defa böyle bisey yaşıyorum sinirlerim bozuldu bir bilgin var mi
Pokusa bende ayın 10'unda para atıyorum mobil ödeme ile.Eğer bilseydim sakına 00:10 olur olmaz deneme derdim.Çünkü o anda nedense uygulama kafayı yiyor.Ya girilemiyor ya da giriliyor ama para havuza düşüyor.Bu kadar kötü uygulama olamaz ya.Aynı şey başıma geldiğinde 3-4 gün uğraşıp şikayetvar vs şikayet oluşturup iade almıştım.

Bazen geçtikten sonra geri gittiğide oluyor hata ile.

Senin muhtemelen havuza gitti paran.Müşteri hizmetlerini arayıp dakikalarca bağlanmasını bekleyip,ardından durumu anlatıp iade talebi oluşturmak istediğini belirt.

Allah kimseyi bunlara düşürmesin.

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,237
516
113
Beyler paycell de bir miktar para var onu banka hesabıma nasıl çekerim bilgisi olan varmı

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
41
28
@Ebru3453 Benim sorunumda 2 ay önce falandı,Pokustaki parayı bynogame sitesine atarken bynogame'e geçmemişti pokus kaynaklı hatadan ötürü.

Bu kadar kötü yer olamaz ya.

Ebru3453

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
61
41
18
Pokusa bende ayın 10'unda para atıyorum mobil ödeme ile.Eğer bilseydim sakına 00:10 olur olmaz deneme derdim.Çünkü o anda nedense uygulama kafayı yiyor.Ya girilemiyor ya da giriliyor ama para havuza düşüyor.Bu kadar kötü uygulama olamaz ya.Aynı şey başıma geldiğinde 3-4 gün uğraşıp şikayetvar vs şikayet oluşturup iade almıştım.

Bazen geçtikten sonra geri gittiğide oluyor hata ile.

Senin muhtemelen havuza gitti paran.Müşteri hizmetlerini arayıp dakikalarca bağlanmasını bekleyip,ardından durumu anlatıp iade talebi oluşturmak istediğini belirt.

Allah kimseyi bunlara düşürmesin.
Yarim saattir acmiyorlar telefonu gercekten 00.10 da sıkıntı oluyor şuan mesela yok ama kesin yatırırlar mi parayi

• Beğen
Tepkiler: R10

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
41
28
Yarim saattir acmiyorlar telefonu gercekten 00.10 da sıkıntı oluyor şuan mesela yok ama kesin yatırırlar mi parayi
İnşallah çok fazla cinnet geçirtmezler.Sikayetvarda bunlarla ilgili hep ayın 10 unda şikayetler dolusur,az kesiminde farklı zamanlarda yenilemesi oluyor onlarında o zaman şikayetleri oluyor.

Alışveriş yaparken para pokustan çekildi ama ödeme yapılmadı diyen çok fazla kişi var ya.

Kiminin 4 5 gün kiminin 10 gün sürdüğü oluyor iade sürecinin.

1736462716539.png

Ebru3453

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
61
41
18
İnşallah çok fazla cinnet geçirtmezler.Sikayetvarda bunlarla ilgili hep ayın 10 unda şikayetler dolusur,az kesiminde farklı zamanlarda yenilemesi oluyor onlarında o zaman şikayetleri oluyor.

Alışveriş yaparken para pokustan çekildi ama ödeme yapılmadı diyen çok fazla kişi var ya.

Kiminin 4 5 gün kiminin 10 gün sürdüğü oluyor iade sürecinin.

Ekli dosyayı görüntüle 699288
Şuan kayıt oluşturdu ulaştım sonunda bakalim hayırlısı bir kaç günde yuklemezlerse tekrar arar bende şikayet ederim rezillik cidden hep aynı şey yasaniyormus o zaman duzeltin

• Beğen
Tepkiler: R10