Çektin mi ? Belge derken şart ne istiyorYeniden çekim talebi verilmiyor,belgeler yüklü ama onaylanmıyor, canlı destekte fake sıra var.
Üye olmadıysan vpnle üye olma sakın.TR giriş adresleri vardı https://fitcas100.com/tr/Çektin mi ? Belge derken şart ne istiyor
Kimlik dogrulama kesin istiyor yani 150 tl için yapmayim öyle bisey neyse teşekkür ederimÜye olmadıysan vpnle üye olma sakın.TR giriş adresleri vardı https://fitcas100.com/tr/
Üye olunca level 1 ve level 2 doğrulama yap.Çekimi sorunsuz yaparsın.
Level 2 doğrulamada kimlik ön ve arka yüklüyorsun.
Betgaranti öder mi bu zamana kadar yatirim yaptim ama cekim yapamadim fatura ustuneÜye olmadıysan vpnle üye olma sakın.TR giriş adresleri vardı https://fitcas100.com/tr/
Üye olunca level 1 ve level 2 doğrulama yap.Çekimi sorunsuz yaparsın.
Level 2 doğrulamada kimlik ön ve arka yüklüyorsun.
Öder sıkıntı olmaz.Yılların sitesi zaten.Betgaranti öder mi bu zamana kadar yatirim yaptim ama cekim yapamadim fatura ustune
Teşekkür ederim bu pokusa para yükledim faturama yansımış ama pokusta para gözükmüyor ilk defa böyle bisey yaşıyorum sinirlerim bozuldu bir bilgin var miÖder sıkıntı olmaz.Yılların sitesi zaten.
Pokusa bende ayın 10'unda para atıyorum mobil ödeme ile.Eğer bilseydim sakına 00:10 olur olmaz deneme derdim.Çünkü o anda nedense uygulama kafayı yiyor.Ya girilemiyor ya da giriliyor ama para havuza düşüyor.Bu kadar kötü uygulama olamaz ya.Aynı şey başıma geldiğinde 3-4 gün uğraşıp şikayetvar vs şikayet oluşturup iade almıştım.Teşekkür ederim bu pokusa para yükledim faturama yansımış ama pokusta para gözükmüyor ilk defa böyle bisey yaşıyorum sinirlerim bozuldu bir bilgin var mi
Yarim saattir acmiyorlar telefonu gercekten 00.10 da sıkıntı oluyor şuan mesela yok ama kesin yatırırlar mi parayiPokusa bende ayın 10'unda para atıyorum mobil ödeme ile.Eğer bilseydim sakına 00:10 olur olmaz deneme derdim.Çünkü o anda nedense uygulama kafayı yiyor.Ya girilemiyor ya da giriliyor ama para havuza düşüyor.Bu kadar kötü uygulama olamaz ya.Aynı şey başıma geldiğinde 3-4 gün uğraşıp şikayetvar vs şikayet oluşturup iade almıştım.
Bazen geçtikten sonra geri gittiğide oluyor hata ile.
Senin muhtemelen havuza gitti paran.Müşteri hizmetlerini arayıp dakikalarca bağlanmasını bekleyip,ardından durumu anlatıp iade talebi oluşturmak istediğini belirt.
Allah kimseyi bunlara düşürmesin.
İnşallah çok fazla cinnet geçirtmezler.Sikayetvarda bunlarla ilgili hep ayın 10 unda şikayetler dolusur,az kesiminde farklı zamanlarda yenilemesi oluyor onlarında o zaman şikayetleri oluyor.Yarim saattir acmiyorlar telefonu gercekten 00.10 da sıkıntı oluyor şuan mesela yok ama kesin yatırırlar mi parayi
Şuan kayıt oluşturdu ulaştım sonunda bakalim hayırlısı bir kaç günde yuklemezlerse tekrar arar bende şikayet ederim rezillik cidden hep aynı şey yasaniyormus o zaman duzeltinİnşallah çok fazla cinnet geçirtmezler.Sikayetvarda bunlarla ilgili hep ayın 10 unda şikayetler dolusur,az kesiminde farklı zamanlarda yenilemesi oluyor onlarında o zaman şikayetleri oluyor.
Alışveriş yaparken para pokustan çekildi ama ödeme yapılmadı diyen çok fazla kişi var ya.
Kiminin 4 5 gün kiminin 10 gün sürdüğü oluyor iade sürecinin.
Ekli dosyayı görüntüle 699288