Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Fitcas 999 FreeSpin Deneme Bonusu

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
415
164
43
Ne zaman bi site ödeme yapmasa, altında mutlaka bi kavga oluyor, finalde konu kapanıyor 😆😆

orkinos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
337
115
43
Laflara bak laflara ağzından bok akıyor resmen. Yok anam yok karım. Kişiliksiz herif
Kardesim sana hakaret ettim mi yazdıklarimı iyi oku bana cebinde para kalmamış dedin ben de sana karım mısın cebimdeki parayı nereden biliyorsun dedim . Ayrıca sanki yaptıgın spin saklama guzel birseymis gibi ona yonelik soyledigime karsilik kuduz kopek yakistirmasini yapan sensin. Son olarak benim lafim sana degildi geneldi . Ben kendim icin yazmadım elbet cevirdigim parayi cekmek istiyorum ama spin saklayan multi acan kisiler yüzünden belki de gercekten cebinde hic para olmayan hakeden kisiler cekim yapamiyor.

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
415
164
43
Kardesim sana hakaret ettim mi yazdıklarimı iyi oku bana cebinde para kalmamış dedin ben de sana karım mısın cebimdeki parayı nereden biliyorsun dedim . Ayrıca sanki yaptıgın spin saklama guzel birseymis gibi ona yonelik soyledigime karsilik kuduz kopek yakistirmasini yapan sensin. Son olarak benim lafim sana degildi geneldi . Ben kendim icin yazmadım elbet cevirdigim parayi cekmek istiyorum ama spin saklayan multi acan kisiler yüzünden belki de gercekten cebinde hic para olmayan hakeden kisiler cekim yapamiyor.
Boşverin kavga etmeyin be aga, sen onu o da seni tanımıyor, gereksiz diyaloğa girmeyin hiç

orkinos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
337
115
43
Rahatsızlik verdiysem foruma herkesten tekrar özür diliyorum. Lakin multi hesap acip ve spin saklayip kurallari ihlal eden ve bunu marifet gibi anlatan kisiler icin soylenecek tek soz var onu da siz iyi biliyorsunuz hadi kalın saglicakla

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
415
164
43
Şimdi yeni istek tamamlanamadı dedi, daha önce max hatası veriyordu, güncelleme bitiyor sanırım

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,283
1,068
113
az önce betrediye üye olanlar

denemespin

kodunu girin deneme ekleniyor bol şansss