- 415
- 164
- 43
Ne zaman bi site ödeme yapmasa, altında mutlaka bi kavga oluyor, finalde konu kapanıyor 😆😆
Kardesim sana hakaret ettim mi yazdıklarimı iyi oku bana cebinde para kalmamış dedin ben de sana karım mısın cebimdeki parayı nereden biliyorsun dedim . Ayrıca sanki yaptıgın spin saklama guzel birseymis gibi ona yonelik soyledigime karsilik kuduz kopek yakistirmasini yapan sensin. Son olarak benim lafim sana degildi geneldi . Ben kendim icin yazmadım elbet cevirdigim parayi cekmek istiyorum ama spin saklayan multi acan kisiler yüzünden belki de gercekten cebinde hic para olmayan hakeden kisiler cekim yapamiyor.Laflara bak laflara ağzından bok akıyor resmen. Yok anam yok karım. Kişiliksiz herif
Boşverin kavga etmeyin be aga, sen onu o da seni tanımıyor, gereksiz diyaloğa girmeyin hiçKardesim sana hakaret ettim mi yazdıklarimı iyi oku bana cebinde para kalmamış dedin ben de sana karım mısın cebimdeki parayı nereden biliyorsun dedim . Ayrıca sanki yaptıgın spin saklama guzel birseymis gibi ona yonelik soyledigime karsilik kuduz kopek yakistirmasini yapan sensin. Son olarak benim lafim sana degildi geneldi . Ben kendim icin yazmadım elbet cevirdigim parayi cekmek istiyorum ama spin saklayan multi acan kisiler yüzünden belki de gercekten cebinde hic para olmayan hakeden kisiler cekim yapamiyor.
Ne bitmesi 1 günde bu hatayla gecireceklerŞimdi yeni istek tamamlanamadı dedi, daha önce max hatası veriyordu, güncelleme bitiyor sanırım
Link var mı hocamaz önce betrediye üye olanlar
denemespin
kodunu girin deneme ekleniyor bol şansss
link nediraz önce betrediye üye olanlar
denemespin
Link varmı reisaz önce betrediye üye olanlar
denemespin
Kral freebet nasıl alınıyor biliyor musun ?az önce betrediye üye olanlar
denemespin
Domainaz önce betrediye üye olanlar
denemespin
Ödemeyi destekten açtırdım bilginiz olsunÇöp site güncelleme var ayağına ödeme yapmıyor
NasılÖdemeyi destekten açtırdım bilginiz olsun
Desteğe bağlan ödemeyi açtırmak istiyorum de