- 682
- 180
- 43
Slm kankaKardeş senin konuyla ne işin var hoşuna gitmiyorsa görme konuyu insanalrin içerde parası var beklentileri var herkes bonusu almış çevirmiş konunun kapatılmasının sana ne faydası var
Slm kankaKardeş senin konuyla ne işin var hoşuna gitmiyorsa görme konuyu insanalrin içerde parası var beklentileri var herkes bonusu almış çevirmiş konunun kapatılmasının sana ne faydası var
Olumsuz karamsar insanlar 😁Bizim insanimiz hemen niye bu kadar panik atak adam güncelleme varsa ödemez diyor ne alaka
Para çekmeye de güncelleme var diyor, biraz daha güncelleme yaparlarsa zaten site kapanıcakDeneme bonusu güncellemesi yapılıyormuş
AynenPara çekmeye de güncelleme var diyor, biraz daha güncelleme yaparlarsa zaten site kapanıcak
Yalan söylüyorlar be. Kasaları boş götlerin. 1 hafta sürer kasa dolup ödeme yapmalarıPara çekmeye de güncelleme var diyor, biraz daha güncelleme yaparlarsa zaten site kapanıcak
Özele gel
NiyeÖzele gel
Oynamaya devam mı
Aynen biraz freespin saklim diye uğraşıyorum kasa büyüyorOynamaya devam mı
Sakladığın belli olmasın diye oynarken mi büyüyor 😀Aynen biraz freespin saklim diye uğraşıyorum kasa büyüyor
Fulline geldi 2 kezSakladığın belli olmasın diye oynarken mi büyüyor 😀
Sen çok dolu adamsan senin ne işin var burdaSaldirin ac kurtlarim😅 150 lira için 26 sayfalık yazı var ne boş adamlarsiniz siz aw
Ben de 2 zula yaptım bakalım yicek mi o da varFulline geldi 2 kez
Hedef göster pim çekip bomba atalım 😆Saldirin ac kurtlarim😅 150 lira için 26 sayfalık yazı var ne boş adamlarsiniz siz aw