Bencede onlar yüzünden bikaç kişi 2 3 defa çekmişler site önlem almışDün akşam ben çektim. Lakin bazı arkadaşlar gidip ikinci kez çekim yapınca site kendi çapında önlem aldı.
Bencede onlar yüzünden bikaç kişi 2 3 defa çekmişler site önlem almışDün akşam ben çektim. Lakin bazı arkadaşlar gidip ikinci kez çekim yapınca site kendi çapında önlem aldı.
Site ödeme yaptı yani. Ben çekim tuşuna bastım direk bildirim geldi garantidenBencede onlar yüzünden bikaç kişi 2 3 defa çekmişler site önlem almış
Nerenden uydurdun bunuDün akşam ben çektim. Lakin bazı arkadaşlar gidip ikinci kez çekim yapınca site kendi çapında önlem aldı.
Hangi yöntemDün akşam ben çektim. Lakin bazı arkadaşlar gidip ikinci kez çekim yapınca site kendi çapında önlem aldı.
Çektinwmi senSite ödeme yaptı yani. Ben çekim tuşuna bastım direk bildirim geldi garantiden
Ne uydurması laNerenden uydurdun bunu
HavaleHangi yöntem
La şöyle kendinden emin konuşup hiç bir şeyde bilgisi olmayan insanlara ayrı ayarım. Nerenden uydurdunmuş boş yapma uzmanı seniÇektinwmi sen
Onu nasil yapiyonuz kral anlatsana bende yapayımE devletten kapattım ben kimliğim ile kimse bişey yapamaz, istesinler donumun resmini atayım, farkederse kahrolayım
Multiyle kim çekmiş de sitenin bu yüzden önlem aldığını söylüyorsun süper zeka.La şöyle kendinden emin konuşup hiç bir şeyde bilgisi olmayan insanlara ayrı ayarım. Nerenden uydurdunmuş boş yapma uzmanı seni
Bu alt yapıda ilk çekimm olacak şansa para gelmiyorHala güncelleme var dio canli ulan ne sitelere ksldik
La sen iyi misin multi diye bir kelime kullandım mı ben ? Diyorum ki ikinciyi çekenler oldu ondan sonra çekimler durduruldu. La siz sınav mısınız banaMultiyle kim çekmiş de sitenin bu yüzden önlem aldığını söylüyorsun süper zeka.
Delil var mı elinde
2. Yi nasil çekiyorlar çekim yapınca bakiye 0 lanmıyor muLa sen iyi misin multi diye bir kelime kullandım mı ben ? Diyorum ki ikinciyi çekenler oldu ondan sonra çekimler durduruldu. La siz sınav mısınız bana
Burada bazı insanlara laf anlatmak yerine tavuk beslesem konuşmayı öğretmek daha kolay. Bilmeden yorum yapmayacaksın demek ki güzel kafalı kardeşim. Çektiler ve ödemeler durduruldu2. Yi nasil çekiyorlar çekim yapınca bakiye 0 lanmıyor mu
Spin saklamayı diyor onu yapıp çeken oldu evet2. Yi nasil çekiyorlar çekim yapınca bakiye 0 lanmıyor mu