- 7,354
- 3,119
- 113
Katıldık katılım bittiDayanamadım kupon yaptimmi diyeceksin ddD
Katıldık katılım bittiDayanamadım kupon yaptimmi diyeceksin ddD
Sac 30 fark atar alıcaktım vazgeçtim ahahahDayanamadım kupon yaptimmi diyeceksin ddD
Haydi bol şans o goldenim içinden geçiyoruz şimdi @aSiRuH06 destek verrrSac 34 atar aldım Hadi kaybederse yandınız
Patlarsa mevzu var ahahahHaydi bol şans o goldenim içinden geçiyoruz şimdi @aSiRuH06 destek verrr
Abdestinimi bozduk yoksa ))Sac 30 fark atar alıcaktım vazgeçtim ahahah
30 alaydın iyidi be 😀😀Patlarsa mevzu var ahahah
Adam almış oynamış ne patlaması patlarsa namaz iptal mevzu 😀 getir şunuAbdestinimi bozduk yoksa ))
Rahatlar ama ben bu baskete hiç guvenemiyom..sen daha iyisini bilirsin..bana kalırsa burada kalsın.koy cebine paranı..zorla siteye geri verme
Bak oynadım dedikten sonra verdiği demeçlere bak sennnnAbdestinimi bozduk yoksa ))
Rahatlar ama ben bu baskete hiç guvenemiyom..sen daha iyisini bilirsin..bana kalırsa burada kalsın.koy cebine paranı..zorla siteye geri verme
Anlaşıldı zehri vermiş bile bize...dur siteyi tkr açıp sahaya atliyak..Sac 34 atar aldım Hadi kaybederse yandınız
Msj yazarken msj atmışsın goremedimki msjiniBak oynadım dedikten sonra verdiği demeçlere bak sennnn
34 sayı öndeyizAnlaşıldı zehri vermiş bile bize...dur siteyi tkr açıp sahaya atliyak..
@besiktaslitl önden sen koş,,ben anca yetisirim bastonla )
Fark 31 dPatlarsa mevzu var ahahah
Gelecek çayın altını yaktım..iki bardaklik kalmıştı..dur hele gelmeliGönlünüz olsun diye ufak attık bakalım haydi sacc