- 8,854
- 1,531
- 113
Mesela ben o zman😊Hiç vermediklerin varsa önceliği onlardan yana tercih et derim..
Mesela ben o zman😊Hiç vermediklerin varsa önceliği onlardan yana tercih et derim..
Baştan gelenlere verŞimdi daha önce bu sorunu çok yaşadım 3 kişiye ulaşacağım ama geri kalanlar hep birşeyler söylüyor sonra hiç hoş olmuyor bu 3 kişiyi nasıl seçelim ne yapalım sonra caz olmasın dostlar lütfen..
Beni seçDostlar burada herkesle aram eşit öyle özellikle seçtiğim biri olmayacak 3 kişi seçip geliyorum kalan arkadaşlar da kusura bakmasın bir sonrakine farklı farklı ilerleriz..
Kesene bereket dostDostlar burada herkesle aram eşit öyle özellikle seçtiğim biri olmayacak 3 kişi seçip geliyorum kalan arkadaşlar da kusura bakmasın bir sonrakine farklı farklı ilerleriz..
kesene bereketDostlar burada herkesle aram eşit öyle özellikle seçtiğim biri olmayacak 3 kişi seçip geliyorum kalan arkadaşlar da kusura bakmasın bir sonrakine farklı farklı ilerleriz..
Kansizlara parayı birakmadinya,,gerisinin namına koysunlar..kime çıkarsa bol sansDostlar burada herkesle aram eşit öyle özellikle seçtiğim biri olmayacak 3 kişi seçip geliyorum kalan arkadaşlar da kusura bakmasın bir sonrakine farklı farklı ilerleriz..
Aynen 😁Kansizlara parayı birakmadinya,,gerisinin namına koysunlar..kime çıkarsa bol sans
tamam takipteyizDostlar burada herkesle aram eşit öyle özellikle seçtiğim biri olmayacak 3 kişi seçip geliyorum kalan arkadaşlar da kusura bakmasın bir sonrakine farklı farklı ilerleriz..
bi sn@gmetin @makina123 @Fatalblowx bu 3 arkadaş ilk bol şans dileyip sonuna kadar takip edenler bu sefer böyle birşey yapalım bir sonrakine farklı farklı dostlara ulaşırız herkese bol şans olsun dostlar..
@makina123 dm toplayabilir misin dost..
Tebrikler kazananlara ve seninde kesene bereket dost daim olsun@gmetin @makina123 @Fatalblowx bu 3 arkadaş ilk bol şans dileyip sonuna kadar takip edenler bu sefer böyle birşey yapalım bir sonrakine farklı farklı dostlara ulaşırız herkese bol şans olsun dostlar..
Daim olsun kesene bereket dost.@gmetin @makina123 @Fatalblowx bu 3 arkadaş ilk bol şans dileyip sonuna kadar takip edenler bu sefer böyle birşey yapalım bir sonrakine farklı farklı dostlara ulaşırız herkese bol şans olsun dostlar..
Bolsansiniz olsun@gmetin @makina123 @Fatalblowx bu 3 arkadaş ilk bol şans dileyip sonuna kadar takip edenler bu sefer böyle birşey yapalım bir sonrakine farklı farklı dostlara ulaşırız herkese bol şans olsun dostlar..
SeviliyorsunBolsansiniz olsun
aktif@gmetin @makina123 @Fatalblowx bu 3 arkadaş ilk bol şans dileyip sonuna kadar takip edenler bu sefer böyle birşey yapalım bir sonrakine farklı farklı dostlara ulaşırız herkese bol şans olsun dostlar..