Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Flex / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1500
Kupon Oranı
9.99

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,798
9,058
113
Ya kupon hiç takilmadan takir takir geldi son maça yazık oldu. sahibine patlayacak hissi verir kesin ama benim gözümden kıyıp bozamazdim herhalde tirssam bile
O boku geçen gün yedim işte ne oranlar geldi son maç real o baskıya rağmen atamadı bi cep para çöp oldu

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,798
9,058
113
Şimdi olacakları söyleyim bozduğum tutar kayıp olacak elde var sıfır hiç şaşmaz ama bakalım

JoeQuanqa

Seol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,721
16,684
113
Yok süre olsa beklerim veya baskı olsa yine beklerim sıkıntı değil maça bakıyorum biri forvetsiz toplam da şut yok kafalarına göre ordan oraya top atıyorlar yatan yerden kalkmıyor olması zordu
ya ben sana bozma diyecektimde dedim boşver nasibi öyle dedim yazmadım hatta buraya yazdım sildim neyse sağlık olsun hayırlı günler ben işe gider

akinist

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
40
28
Yok süre olsa beklerim veya baskı olsa yine beklerim sıkıntı değil maça bakıyorum biri forvetsiz toplam da şut yok kafalarına göre ordan oraya top atıyorlar yatan yerden kalkmıyor olması zordu
Bundan sonra ki teke kalan kuponu kesin boz tam tersi olur bence 😀hadi herkese hayırlı uğurlu sabahlar

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,798
9,058
113
ya ben sana bozma diyecektimde dedim boşver nasibi öyle dedim yazmadım hatta buraya yazdım sildim neyse sağlık olsun hayırlı günler ben işe gider
Bundan sonra ki teke kalan kuponu kesin boz tam tersi olur bence 😀hadi herkese hayırlı uğurlu sabahlar
Bende şans bu aralar hep arkadan geliyor dostlar birazda dünün stresi var üzerimde 4-5 kupon hep baskette tek sayıdan gitti yine tek golden gitmeyelim dedik yine tersi oldu sağlık olsun