Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Flex / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1500
Kupon Oranı
9.99

akinist

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
40
28
Ben dedim 3 olur diye 😀 sağlık olsun

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,888
13,783
113
Vay be şansa kafayu 7rir insana

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,841
9,102
113
Ananızı sizin ben mal takımlar işten çıktım Bodrum keşke daha geç çıksam görmezdim bozamazdım en azından ya

akinist

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
40
28
Sorduğumda güzel veriyordu bastığım tutarın 8 katını veriyordu ama suan 3 katını aldım sağlık olsun çevirmeyi denicem şimdi olursa role dönğcem
Bozdurdugun zaman bile iyi vermiş 3 ordan killansaydin bozmasaydin be keşke Neyse olmuşla ölmüş hesabı

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,888
13,783
113
Kısmetten öte yol yok dost 😑

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,841
9,102
113
Bozdurdugun zaman bile iyi vermiş 3 ordan killansaydin bozmasaydin be keşke Neyse olmuşla ölmüş hesabı
Çok deniyorum ama ne yapayım bozunca geliyor bozmasam gelmezdi bu sefer beklicem diyorum gelmiyor yav şansıma zaten var ya güzel toparlıyordum ulan

JoeQuanqa

Seol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,631
17,211
113
Geçen gün real Madrid atletico kuponunda da bozma olur diyordu herkes dostum öyle olmuyor işte çabuk gelse belliyim amaçsızca oynuyorlar baskı desen yok şansa bala gol oluyor
oraası nasipte ben bozmazdım he bozsam 2 golde bozardım nasip vuymuş senin için

akinist

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
40
28
Ananızı sizin ben mal takımlar işten çıktım Bodrum keşke daha geç çıksam görmezdim bozamazdım en azından ya
Ya kupon hiç takilmadan takir takir geldi son maça yazık oldu. sahibine patlayacak hissi verir kesin ama benim gözümden kıyıp bozamazdim herhalde tirssam bile

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,841
9,102
113
oraası nasipte ben bozmazdım he bozsam 2 golde bozardım nasip vuymuş senin için
Yok süre olsa beklerim veya baskı olsa yine beklerim sıkıntı değil maça bakıyorum biri forvetsiz toplam da şut yok kafalarına göre ordan oraya top atıyorlar yatan yerden kalkmıyor olması zordu