- 43,393
- 47,120
- 113
Ben şemsiye demedin dost beni o topa sokmaiçimizdeki şemsiyeyi açarsak yırtarız knka yeni semsiye lazim
Ben şemsiye demedin dost beni o topa sokmaiçimizdeki şemsiyeyi açarsak yırtarız knka yeni semsiye lazim
Enişte hayırdır ne biçim sohbetler bunlar bu işler şemsiyeyle baslar bol şansBen şemsiye demedin dost beni o topa sokma
4 kişi değilse sıkıntı yok eniste bak Shell 10 şişeyi duyunca ses etmedi nediyon bu duruma 🤣Enişte hayırdır ne biçim sohbetler bunlar bu işler şemsiyeyle baslar bol şans
ara sıra yağmurda yağsın romantik ortam olsun şampanyalar patlasın içimizde 🤣Aralara siyah atsak çok iyi olur @Başkan
Shellac şarap içer enişte her gün 1 bardak kan yapar diye diye alkolik oldu4 kişi değilse sıkıntı yok eniste bak Shell 10 şişeyi duyunca ses etmedi nediyon bu duruma 🤣
Senin bu içinde ne genişmiş şemsiyeler şampanyalar tövbe tövbeara sıra yağmurda yağsın romantik ortam olsun şampanyalar patlasın içimizde 🤣
Bizide yıllardır pekmezle kandırdılar eniste Shell yanasalim bu yılbaşı eniste dostumuz yılbaşı gönlü her zamankinden daha bonkordurShellac şarap içer enişte her gün 1 bardak kan yapar diye diye alkolik oldu
birader siteler böyle muamele yapiyor elimizde olan birşey değilki ben viski içmek istiyorum onlar hep semsiye şampanya ittiriyorSenin bu içinde ne genişmiş şemsiyeler şampanyalar tövbe tövbe
Risk almadan viski yokbirader siteler böyle muamele yapiyor elimizde olan birşey değilki ben viski içmek istiyorum onlar hep semsiye şampanya ittiriyor
hep aliyorum 1 aydir araliksiz son paramla risk aliyorum sinir sitres ile uyuyorumRisk almadan viski yok
Elim ayağım titriyor valla. Birşeyler olsa oynasam diye kendimi zor tutuyorumBeyler bültende maç olmayınca sizde kendinizi mutsuz hissediyor musunuz? sabah bi açtım 1 tane maç yok gün hızlı geçsin diye herşeyi yaptım . İşin aci kısmı mac olunca da elde avuçta ne varsa gidiyor, zevkine veren gibi olduk..