- 2,356
- 1,675
- 113
Beyler bu kardesinizde hazır ama en sonunda fikir birliğine varınca özet gecerseniz seviniirm
En son olay bittigi zaman etiketleriz o halde ..Beyler bu kardesinizde hazır ama en sonunda fikir birliğine varınca özet gecerseniz seviniirm
Yılmaz gecmıs olsun 13 bini bana versen, ben 12.900 olarak verirdim sana geri fazla Bi zararın olmazdı hem ama sen tercihini zalgris ten yana kullanmışsınBeyler bu kardesinizde hazır ama en sonunda fikir birliğine varınca özet gecerseniz seviniirm
Kardeşim sorma ya neden bileceksin ki böyle olacakYılmaz gecmıs olsun 13 bini bana versen, ben 12.900 olarak verirdim sana geri fazla Bi zararın olmazdı hem ama sen tercihini zalgris ten yana kullanmışsın
100 liraya tav hale geldik yine )Yılmaz gecmıs olsun 13 bini bana versen, ben 12.900 olarak verirdim sana geri fazla Bi zararın olmazdı hem ama sen tercihini zalgris ten yana kullanmışsın
Dostum burada komik olan sey ne hakkaten merak ettim soyle beraber gulelim @Yilmazseko21 hakkaten merak ettim o kafaya ulasmak istiyorumTamam o zaman bu kisiler yarina 25 i hazirlayalim aksama @Shellac a atalim onun yaninda da yarin aksama herkes en guvendigi maci belirlesin ben simdiden Cumartesiye 1 mac calisiyorum
Sakin ol reisDostum burada komik olan sey ne hakkaten merak ettim soyle beraber gulelim @Yilmazseko21 hakkaten merak ettim o kafaya ulasmak istiyorum
Sende yatirim yap o halde hep bedavaya konmayin yasa katilma..Özellikle @Başkan a diyeceğim bu etkinlik başlıklarını herkese diye yazmana gerek yok. girip bakıyoruz son 15 gün yada 30 gün yazıyor. Yani yatırımı olanlara diye yazman yeterli bizce
Ne kafası anasını satıyım yanlışlıkla degerlendırmeye elım carpmıs simdi farkettim bendeDostum burada komik olan sey ne hakkaten merak ettim soyle beraber gulelim @Yilmazseko21 hakkaten merak ettim o kafaya ulasmak istiyorum
Tamam evocummm ..Tamam o zaman bu kisiler yarina 25 i hazirlayalim aksama @Shellac a atalim onun yaninda da yarin aksama herkes en guvendigi maci belirlesin ben simdiden Cumartesiye 1 mac calisiyorum
Knki kodu denesene bi 25 tl eklenecek mi sizedeTamam evocummm ..
Yaz twitterdanKnki kodu denesene bi 25 tl eklenecek mi sizede
Tek kullanımlık mış malesefYaz twitterdan
Bedava konuşuyorsun benim yaptığım yatırım miktarlarını bilmeden konuşma boş boşSende yatirim yap o halde hep bedavaya konmayin yasa katilma..
Pardon abi sensin.Bedava konuşuyorsun benim yaptığım yatırım miktarlarını bilmeden konuşma boş boş
Umut şimdi gördüm mesajı ben bir daha ki haftaya katılırım@mes katılırmısın yada katılacaksın emrediyorum