23 Kas 2019 #101 Y yummy00 Uğursuz Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 47,176 51,402 113 Erosus' Alıntı: Papara numaranı forum ezberledi yeter artık Genişletmek için tıkla ... Limit dolmuş yaw
Erosus' Alıntı: Papara numaranı forum ezberledi yeter artık Genişletmek için tıkla ... Limit dolmuş yaw
23 Kas 2019 #102 manzak Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 1,011 265 83 Umutks41' Alıntı: Başkanımı üzmeyin lan o hataya düşen karşısın da beni bulur ve beni bulduğu zaman neler olabileceğini tahmin bile edemez eğer tahmin etmeye kalkarsa tahmin etme yeteneğini ondan alırım ve birdaha tahminde bulunamaz Genişletmek için tıkla ... Zaten millet doğru tahmin etse eli dalga da değil, mangır da olurdu..
Umutks41' Alıntı: Başkanımı üzmeyin lan o hataya düşen karşısın da beni bulur ve beni bulduğu zaman neler olabileceğini tahmin bile edemez eğer tahmin etmeye kalkarsa tahmin etme yeteneğini ondan alırım ve birdaha tahminde bulunamaz Genişletmek için tıkla ... Zaten millet doğru tahmin etse eli dalga da değil, mangır da olurdu..