Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Forumumuzda Açılan Konular Hakkında

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,162
6,127
113
gercekten bilmedigim icin sormustum param yok ve sadece sakladigim dolar param vardi.o da gecenin bu saatinde kizim ateslendigi icin.
ama siz kusura bakmayin bazi ökuzlerin beyni sadece bel altina vurdugu icin beyinleri olmadigi icin cok guzel yorumlar yazdiniz.hicbirinizde insan degilsiniz.ben ozur dilerimki buraya yazmakla hata yaptim
Hanımefendi mobil bankacılık var ise dolar hesabı açın ATM'den dolar yatırın türk lirasına çevirip çekebilirsiniz çok geçmiş olsun kızınıza acil şifalar diliyorum

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,210
6,987
113

Fatalblowx

Webmaster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,255
1,951
113
gercekten bilmedigim icin sormustum param yok ve sadece sakladigim dolar param vardi.o da gecenin bu saatinde kizim ateslendigi icin.
ama siz kusura bakmayin bazi ökuzlerin beyni sadece bel altina vurdugu icin beyinleri olmadigi icin cok guzel yorumlar yazdiniz.hicbirinizde insan degilsiniz.ben ozur dilerimki buraya yazmakla hata yaptim
Bazı atmler bozum yapiyor ya da petrol ve taksiciler ama bunlar düşükten alır çok geçmiş olsun

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,522
38,004
113
Ödeme yapacaginiz yer alir dolar sıkınti olmaz gecmis olsun konuya bunu yazsaydiniz arkadaslar duyarli davranirdi kumar forumu oldugundan kumar oynayacagini düşünmüş olabilirler hanfendi

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,959
2,060
113
Arkadaşlar demin gördüklerimden sonra bu konuyu açma gereği hissettim.
Belli bir grup var açılan her konuya sorulan herşeyi dalgaya vuran ve ciddiyetsiz şeyler yazanlar.
Örneğin deminki bayan bilmiyor olabilir bişey sormuş namusuyla ama denilmeyen şey kalmamış.
Lütfen herkes saygısını korusun ya.Benim bile midem bulandı artık.
İnsanlar birşey sormaya çekiniyor bunlar yüzünden.Bilmemek ayıp değil ya sorabilir olabilir.
Dostum kısmen katılıyorum, am bazen gerçekten çıldırtıyorlar, mesela Bets10 bonus verdi diyelim, 50 kere çevrim şartı soruluyor, defalarca yazılmış aynı konuda, hatta adam sorduğunda 3 post yukarıda çevrimi yazılmış, okuma özürlüler direk sormayı tercih ediyor bazen yeterrr diyesim geliyor. Gelde buna çevrim şartı 150 kat tek maç 4 oran yazma... Dalga geçmek değil, tepki