- 4,878
- 2,962
- 113
3 bitli goyun da bende var.. iyi komisyondan veririm.. 😍Selam arkadaşlar cebimde 2 bitcoin kalmış nerede bozabilirim 🙃😍☺🙏🏻
3 bitli goyun da bende var.. iyi komisyondan veririm.. 😍Selam arkadaşlar cebimde 2 bitcoin kalmış nerede bozabilirim 🙃😍☺🙏🏻
O hesap işte cano 🤣🤣🤣Cebinde kalmış vay be 😁😁 fiziki olmayan bitcoin hemde
tekelciler saat 10 da kapanmıyor mu. alkol satışı yasak biliyordum.Ben öneriyi sundum valla şuan anca tekelde bozar tekelciler hep döviz altın uğraşan adamlar
Bozumcudayi 🤪Selam arkadaşlar cebimde 2 bitcoin kalmış nerede bozabilirim 🙃😍☺🙏🏻
Hshshgshshshsggsgs sen varya senO konuda hepimiz insanlık görevini yerine getirdik ben adres ver geleyim bozayim dolarları kaziklanma bile dedim
El altından satan çok var arabayla alıp gidebilirsin ya da taksiyletekelciler saat 10 da kapanmıyor mu. alkol satışı yasak biliyordum.
Selam yeyıs3 bitli goyun da bende var.. iyi komisyondan veririm.. 😍
Hadi iki el atak gralKedi olalı Bi fare tuttun ilk defa hak verdim sana la baltacı
Ulan 🤣🤣🤣Ben kime ne anlatıyorumki.. Tamam devam edin arkadaşlar devam karışmıyoruz.
Hanımefendi sizde burdaysanız eğer kusura bakmayın ben özür diliyorum sizden
HsshhshshshshshhshsgsgdDediğine hak versem bile bunu sen mi diyorsun 😂 @brentford
Benim sağ kroşe sol aparkat konuya dahil olmasın yoksaaamantıklı bı dusun bakalım
Dolar Nerede Bozulur diye konumu acılır Bunu pıcaklı Resim atan mı diyor