Kafasında varsa yegen al yap derAz kaldı ikna olcak 😀
Empoze et uykulu dur şimdiKafasında varsa yegen al yap der
Beklıyok dayı beklıyokkk 😁Ya kardesim su cekilis isine acaip ayar oluyorum taze taze milleti sevindir su isin raconunu ogrenin cekilis ne filmin sonu yaklasio bi durun
Katıl kadınYa kardesim su cekilis isine acaip ayar oluyorum taze taze milleti sevindir su isin raconunu ogrenin cekilis ne filmin sonu yaklasio bi durun
Adam haklı beylerYa kardesim su cekilis isine acaip ayar oluyorum taze taze milleti sevindir su isin raconunu ogrenin cekilis ne filmin sonu yaklasio bi durun
Anladimki zatenKatıl kadın
Böyle etkinliklerin %90 ında sonucu hüsran oluyor zaten, yarın 20.00e kadar o para kaybedilir çekiliş falan da olmazYa kardesim su cekilis isine acaip ayar oluyorum taze taze milleti sevindir su isin raconunu ogrenin cekilis ne filmin sonu yaklasio bi durun
Suan ben birak 60 100 bini 10 bin karda olsam 5 kisi sabh kosusuna cikarmistimBöyle etkinliklerin %90 ında sonucu hüsran oluyor zaten, yarın 20.00e kadar o para kaybedilir çekiliş falan da olmaz
neden böyle düşünüyorsunuz?Böyle etkinliklerin %90 ında sonucu hüsran oluyor zaten, yarın 20.00e kadar o para kaybedilir çekiliş falan da olmaz
Hemde çıplakSuan ben birak 60 100 bini 10 bin karda olsam 5 kisi sabh kosusuna cikarmistim
3 gun sonra sonuclanacak sekilde bir konu açarlar evet😀Kesene bereket olsun dostum böyle konu açmak yasak galiba adminlere ulaş onlar açar
Tebrikler dost şansın daim olsunBugün güzel kazandık arkadaşlar. Saat 20:00'ye kadar 25 kişiye 200 TL verelim 🙂
Yaşanmışlık vardırneden böyle düşünüyorsunuz?
Amaç paylaşmaksa sen doğrusunu yapıyorsun, amaç ilgi çekmekse bu konudaki gibi oluyor.Suan ben birak 60 100 bini 10 bin karda olsam 5 kisi sabh kosusuna cikarmistim
Tecrübe diyelim, arkadaşı tanımam ama başka başka forumlarda olsun bi forum geçmişim var ve böyle olaylara çok tanık oldum.neden böyle düşünüyorsunuz?