- 344
- 113
- 43
20 KAT CEVRIM yapıcan knk havale ıle gec oduyolar sanırım bendede 1 saat olucak aynı duruyo440tl çekim verdim 1 saat önce 10x kat çevrim yaptım havale ile ne ödediler nede IPTAL ettiler
20 KAT CEVRIM yapıcan knk havale ıle gec oduyolar sanırım bendede 1 saat olucak aynı duruyo440tl çekim verdim 1 saat önce 10x kat çevrim yaptım havale ile ne ödediler nede IPTAL ettiler
cogu sıte 1 15 dk arasında gonderım saglıyorPayco ile çekim verdim ne kadar sürer ortalama? Bu yöntemi ilk kez kullanıyorum.
1000 basma kanka riski azalt 300 bas kaç cevrimn kaldysa iste1000 bassak kaç tsne basmam lazm
Yok yok ödedi bende ödemez dedim ama çok kişiye ödemişOdedi yani sikinti olmadi dimi
Slota giriyorum oynatmıyor dost bu slot ya geçerli değil mi?Yok yok ödedi bende ödemez dedim ama çok kişiye ödemiş
Kanka ilk bendede öle oldu biraz bekle düzelirSlota giriyorum oynatmıyor dost bu slot ya geçerli değil mi?
Güncelleme yalanı başladı deseneELİF20:21
Altyapı sağlayıcımızda müdahalemiz dışında gelişen bir güncelleme mevcuttur. Mümkün olan en kısa sürede güncellemenin sona ereceğini öngörmekteyiz. Güncellemenin sona ermesinin ardından işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Anlayışınız adına teşekkür ederiz.
Bekliyorum dostum gir çık yaptım kaç kere düzelmedi hala?Kanka ilk bendede öle oldu biraz bekle düzelir
Ara ara aciliyor 1 saat oncede olduGüncelleme yalanı başladı desene
Yalan olduğunu sanmıyorum 1 saat öncede oldu sonra duzeldi kanka millet 3 k lar çekmiş yaGüncelleme yalanı başladı desene
Aynen kankaAra ara aciliyor 1 saat oncede oldu
Tamam dostum eyvallah ☺Ara ara aciliyor 1 saat oncede oldu
Yaparsın sen sadece izle oto 1.02 çekim yapTamam dostum eyvallah ☺
Bizde şans yok kirvem bu aralar 10 yakın deneme aldım hiç birinden çekim yapmak nasip olmadı bunda inşallah çekerim 😄Yalan olduğunu sanmıyorum 1 saat öncede oldu sonra duzeldi kanka millet 3 k lar çekmiş ya
Yok kral ben aldığımda çevrim 10x o yüzden çekim talebi verdim 20x oldu şansıma...20 KAT CEVRIM yapıcan knk havale ıle gec oduyolar sanırım bendede 1 saat olucak aynı duruyo