- 11
- 0
- 1
Konu kilit
Max 1.5 k diyorsunuzYalan olduğunu sanmıyorum 1 saat öncede oldu sonra duzeldi kanka millet 3 k lar çekmiş ya
Umarim kırarsın be dostumBizde şans yok kirvem bu aralar 10 yakın deneme aldım hiç birinden çekim yapmak nasip olmadı bunda inşallah çekerim 😄
Oto derken dostum?Yaparsın sen sadece izle oto 1.02 çekim yap
Kanka sabah 3 k çekim ve 10 kat.kat.cvrimdi çok çeken olunca düşürdüler isteMax 1.5 k diyorsunuz
3 k nasıl çekmiş.
Bi de kod çalışmıyor 😳
ZeppelinOto derken dostum?
İnşallah dostum 😊Umarim kırarsın be dostum
Len yürü millet takip ediyor cekimleri burdan biyerine mi batti konu girme konuya o zamanKonu kilit
Kod bitti kardeşim ben aldım vallaYürü git or evladı bonus falan yok
Anladım kanka doğrudurKanka sabah 3 k çekim ve 10 kat.kat.cvrimdi çok çeken olunca düşürdüler iste
Evet kod artik gecersizKod geçersiz ise zaten üye olmazsınız otomatik olarak geçersiz hatası verir
Valla herkese ödedi şaka bi yana kankaAma siteye helal olsun coğu sitenin totosu yemez bu bonusu vermeye
bendede oyle oldu 2400 cektıydım ıptal ettıler 3 k dı ozamna maks cekımYok kral ben aldığımda çevrim 10x o yüzden çekim talebi verdim 20x oldu şansıma...
Dostum ben hiç zeppelin oynamadım valla hiç anlamam 😄Zeppelin
anlama kıtlığı değil bağımlı olmuşlar nöbet geliyor işte idare etELİF20:21
Altyapı sağlayıcımızda müdahalemiz dışında gelişen bir güncelleme mevcuttur. Mümkün olan en kısa sürede güncellemenin sona ereceğini öngörmekteyiz. Güncellemenin sona ermesinin ardından işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Anlayışınız adına teşekkür ederiz.
canlının yazdığını gönderiyorum adamlar hala slot oynayamıyorum yazıyor, arkadaşlar bizim forumda bazı arkadaşlarda gerçekten anlama gıtlığı var. güncelleme bitince slotlar açılacak işte bekleyin kudurmayın a.
gercek ılk 10 kat cevrım maks 10 kat cekımdı 6 da paylastılar telegramda forumda paylasılınca sıte coktuMax 1.5 k diyorsunuz
3 k nasıl çekmiş.
Bi de kod çalışmıyor 😳