Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Foxbet 300 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
958
319
63
ELİF20:21
Altyapı sağlayıcımızda müdahalemiz dışında gelişen bir güncelleme mevcuttur. Mümkün olan en kısa sürede güncellemenin sona ereceğini öngörmekteyiz. Güncellemenin sona ermesinin ardından işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Anlayışınız adına teşekkür ederiz.

canlının yazdığını gönderiyorum adamlar hala slot oynayamıyorum yazıyor, arkadaşlar bizim forumda bazı arkadaşlarda gerçekten anlama gıtlığı var. güncelleme bitince slotlar açılacak işte bekleyin kudurmayın a.

Gknn1910

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
241
79
28
ELİF20:21
Altyapı sağlayıcımızda müdahalemiz dışında gelişen bir güncelleme mevcuttur. Mümkün olan en kısa sürede güncellemenin sona ereceğini öngörmekteyiz. Güncellemenin sona ermesinin ardından işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Anlayışınız adına teşekkür ederiz.

canlının yazdığını gönderiyorum adamlar hala slot oynayamıyorum yazıyor, arkadaşlar bizim forumda bazı arkadaşlarda gerçekten anlama gıtlığı var. güncelleme bitince slotlar açılacak işte bekleyin kudurmayın a.
anlama kıtlığı değil bağımlı olmuşlar nöbet geliyor işte idare et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...