- 2,174
- 1,499
- 113
10 ay boyunca gelecek onlar sanaLan tırrek yalan borcum mu var sana verdi işte 1800 TL para geldi paribuys durup dururken ne yakan atayım salak mısın sen
10 ay boyunca gelecek onlar sanaLan tırrek yalan borcum mu var sana verdi işte 1800 TL para geldi paribuys durup dururken ne yakan atayım salak mısın sen
Nasıl yani her ay 1800 mü gelcek10 ay boyunca gelecek onlar sana
Evet totalde 1800Nasıl yani her ay 1800 mü gelcek
Senin alacağın xftn dir ftn kimse satmaz zaten aktifElinizde var 3 den alırım dostlar
Yalan konusmaz o ben taniyorum.ayrica niye boyle bi yalan konussunkiEkran görüntüsü alalım bakalım neymiş 😉😉
Ah o mail bana geleydi ya la 😁Bugün maillere bakayım dedim ftn ödülleri diye mail gelmiş bir baktım kodlar var 6 tane her biri 30 ftn 180 ftn dolara çevirdim Paribu hesabıma aktardım 2000 TL he bakın para geçti nasıl oldu anlamadım bunlar temmuza kadar satılmıyordu nasıl oldu bilen varmı Paribu hesabıma suan 2000 TL geldi ateşten xftn tokenlerim halan duruyor dostlar garip bir olay oldu ftn ödül vermişler 180 adet çok şaşkınım
@CubiterXftn alan var mı
Ben alırım ama yarın veya salı günü olur
Tamam özelden yazayım donersınBen alırım ama yarın veya salı günü olur
TamamdirTamam özelden yazayım donersın
Ben alıyorum kral
2.5 liradan alırım eğet düşünürsen24 tane var bende az ama kaçtan alıyorsunuz tanesini