Yok ben almam alcak olsam 300 taneyi dostumuza hediye etmezdikSendemi aliyon enisde
Yok ben almam alcak olsam 300 taneyi dostumuza hediye etmezdikSendemi aliyon enisde
hediye derken dost tanesini 1 tl den sattım demiyosun daYok ben almam alcak olsam 300 taneyi dostumuza hediye etmezdik
Para bulayım bende aliyorumYok ben almam alcak olsam 300 taneyi dostumuza hediye etmezdik
Xftnlerin senin olsun dost bize her ay geliyo gerceklerihediye derken dost tanesini 1 tl den sattım demiyosun da
aynen geldiği gibi 10 dk da gidiyo benimki toplu gelcek tekteXftnlerin senin olsun dost bize her ay geliyo gercekleri
Seninki de toplu gidecek demek ki dostaynen geldiği gibi 10 dk da gidiyo benimki toplu gelcek tekte
kendinle karıştırma dostSeninki de toplu gidecek demek ki dost
Parayla oynadığını biliyoz dost bol sanskendinle karıştırma dost
Yaz dm den aga dana yazilmiyorXftn alan saglam birini bulamadım hala ama ya
Bende mesaj gönderemiyorum anlamadım niye böyleYaz dm den aga dana yazilmiyor
@yaoffff telegramdan yazBende mesaj gönderemiyorum anlamadım niye böyle
@Cubiter var ona yaz kardeşim hem sağlam hem güvenilir şuan alıyor mu bilmiyorum amaXftn alan saglam birini bulamadım hala ama ya
Kimseye msj atamiyorum ki@Cubiter var ona yaz kardeşim hem sağlam hem güvenilir şuan alıyor mu bilmiyorum ama
Adamın paraya ihtiyacı varsa temmuza kadar beklemez hemen cash alır. Ben şubatta 2 liradan sattıydım yani 😂😂 Elindeki çekin vadesi gelmeden erken kırdırmak gibi düşün.Beyler şuan tanesi 14.50 TL falan boşu boşuna elinizdekileri ucuza satmayın temmuzda tanesi 100 lira falan olur pişman olursunuz
Birinin paraya ihtiyacı var diye %50 komisyon koyan adama satmak da büyük essekliktir amaAdamın paraya ihtiyacı varsa temmuza kadar beklemez hemen cash alır. Ben şubatta 2 liradan sattıydım yani 😂😂 Elindeki çekin vadesi gelmeden erken kırdırmak gibi düşün.
Merhaba ben kemal geliyorum 🤣Durduk yere konuyu neden hortlatıyon dümbük yasak zaten bunlar burda @Shellac