- 33,771
- 16,711
- 113
Ahmer nur çebi ne alaka dost2 parlak ::Ahmet parası atarmısın
Ahmer nur çebi ne alaka dost2 parlak ::Ahmet parası atarmısın
anma Su Annesizi ( Parlak Ahmet Yani Parlament )Ahmer nur çebi ne alaka dost
Parlıament o dostanma Su Annesizi ( Parlak Ahmet Yani Parlament )
beşiktaş'a bağlı valla hoca yeni takım yeni. van bronckhorst'un elinde iyi malzeme var bu kadar kısa sürede ne çıkaracak ne düşünecek bilmiyoruz hiç onların oyununa göre şekillenir maç bence. bizim takımın birlikte oynama alışkanlığı avantaj sadece yoksa ortada maç sonuçta final maçı penaltılara kadar gider herhaldeYarın maç ne olur sence objektif yorum alalım
bu kafanın da hastasıyım ingiltere 2.ligi diye küçümsediği ligi kazanan takım 234milyon euro kazandı şampiyon olduğu için. süper lig şampiyonu 7 milyon euro kazandı şampiyonluk sonrası. beğenmediğin championship avrupadaki çoğu ligi söker takaringiltere 2. liginden topçu alıp zevkemi geldiniz lan harbiden hahahahhahahba
OhoooParlıament o dost
Bencede çöp adam 25 yaşında düzgün adam olsa kaparlar bu zamana kadar hem 17 ye daha baba 8 ler alınır yani CL ye gidiyor bide Galatasaray bu bir koz ama bunu kullanacak yönetim nerdeeeeÇöp transfer boşver onları şimdi ş. Ligi oynicak gs superstar lazımdı oraya bok gibi paranız var aldiğinız adama bak halı saha liginden topçu çektiniz
Objektif plzTürkiye'deki bütün futbol duayenleri çöp dediğine göre kesin çok iyi adam aldık
Objektif olarak bu sene Beşiktaş ile çekişiriz şampiyonlukta.Objektif plz
Hayırlı olsun. Wendeli istiyordum ama bu çocukta iyiymiş. Kısa sürede uyum sağlar umarımBir galatasaraylı olarak uzun zamandır beklediğimiz orta saha transferi sonunda gerçekleşmiş. Kaliteli topçu zaten 17m euro bonservisinden belli. Geçen sezon championship'de sezonun en iyi takımında yer almıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 587652
Uyum sorunu yaşamazsa ki bence güney amerikalıların çok olduğu takımız yaşamaz diye düşünüyorum orta alan işini çözer gibi. Hem 8 numara hem 10 numara oynayabiliyor. Mertens yerine de oynatacaktır Okan hoca. Geçen sezon yaptığı gol ve asistleri bırakıp konuyu kapatalım. Gsli arkadaşlara hayırlı olsun diyelim.
Dews'in EPL kariyeri var çünkü? Böyle futbol yorumlayabildiğinize harbi şaşıyorum ya Birisi brezilyadan alt lige gelmiş,diğeri direk EPL'de 2 sezonda 78 maça çıkmış bu sene de leicester onu üst lige çıkmak için kadroda tuttu satmadı çocukta duygusal davrandı altyapısından çıktığı takımı tekrar lige çıkarıp gitmek istedi. Dews'i Chelsea'ye transfer ettiren şey EFLC'de gösterdiği performans mı sence?Bence yanılıyorsunuz
Hepimiz birer taraftar oldugumuz için aklımızı bir kenara bırakıyoruz söz konusu futbol olunca
Ama 10 milyon euroya sao paolo gibi büyük bir takımdan alınmış
80 maçta 20 gol 20 asist yapmış merkez ortasaha olarak
25 yaşında.
Takımın en iyi oyuncusu ve klup taraftarları ne işi var türkiyede diyorlar.
Aynı yaş ve istatistiğe sahip championship oyuncusu olan orta saha kiernan dewsbury hall 30 milyon euroya chelseaye transfer olmustur.