Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Gabriel Sara Galatasaray'da.

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,722
19,196
113
Soler Sociedad'a gidecekmiş galiba, Ceballos da ayrılmak istiyormuş eminim bu adamları getirsek bahsi geçen paraları bile harcamazdık lig bittiği süreçten beri bu tarz bi adamı çok rahat getirebilirdik ama 20 milyona scouting şov yapıcaz illa.
Ceballosu alacağına beni al

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,892
11,427
113
Fifada bile bulamadim lan adamı 🤣🤣

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,313
8,177
113
18 e değil de daha ucuza alınabilir di 2.3 ligden geldi sonuçta
hala 2.lig diyorsun hocam. ilk geldiğinde bunu diyenlere de söylemiştim senin liginin şampiyonu şampiyonluk parası 7 m euro alıyor. 2 lig diye beğenmediğin ligin şampiyonu 234 m euro alıyor. 2.lig dediğin tff 1.lig değil yani ingiltere'de yayıncı kuruluş paraları yüksek olduğu için fiyatlar daha yüksek evet ama championship çoğu avrupa liginin ilk liginden iyi durumda. böyle oynamaya devam etsin performans versin parasına bakılmaz. satacak olursan da 20m euro bandında okutur geçersin.

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,355
563
113
hala 2.lig diyorsun hocam. ilk geldiğinde bunu diyenlere de söylemiştim senin liginin şampiyonu şampiyonluk parası 7 m euro alıyor. 2 lig diye beğenmediğin ligin şampiyonu 234 m euro alıyor. 2.lig dediğin tff 1.lig değil yani ingiltere'de yayıncı kuruluş paraları yüksek olduğu için fiyatlar daha yüksek evet ama championship çoğu avrupa liginin ilk liginden iyi durumda. böyle oynamaya devam etsin performans versin parasına bakılmaz. satacak olursan da 20m euro bandında okutur geçersin.
Güzelim bak şimdi anlatayım ozaman 2. Ligdeki fiyatlara bak ne demek istediğimi anlarsın acun hull City e kaç paraya transfer yapıyor norwich Leeds kaça yapıyor hiç büyük bir transfer yapmamış bir adama onlar bile orda 20 milyon vermiyor adamlar yatırımlık futbolculara veriyor 25-26 yaşın ne yatırımı olcak adam 3-4 seneye 30 olcak saradan maks 12-13 milyon kâr ederiz hadi 10 a alsan sarayı 8-9 a alsan en az 20 bırakır iyi paradır sen 40-50 yi süperlig de oynayan adama vercekler mi sanıyorsun bu zamana kadar ne adamlar geldi bize maks 30 a gitti biraz mantıklı düşün iyi futbolcu tabiki ama para kazandırmaz bize arda turandan aldığımız kâr ı alamayız 50 ye satmadığın sürede ve bu imkânsız gibi bişey bizim lig için

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,355
563
113
2-3 maç iyi oynadı diye de ilah yapmayın kimseyi bakalım ne kazandırcak bize bi şampiyonlar ligi çeyrek final Sneijder Hagi gibi veya bi UEFA Kupası kazanır bizle sonra ne yaparsanız yapın şuan STSL de top oynuyor diye aaaa kardeşim haklısın dememi bekleme benden çok sempatik çocuk çok seviyorum ama gerçekler bunlar

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,441
6,062
113
Güzelim bak şimdi anlatayım ozaman 2. Ligdeki fiyatlara bak ne demek istediğimi anlarsın acun hull City e kaç paraya transfer yapıyor norwich Leeds kaça yapıyor hiç büyük bir transfer yapmamış bir adama onlar bile orda 20 milyon vermiyor adamlar yatırımlık futbolculara veriyor 25-26 yaşın ne yatırımı olcak adam 3-4 seneye 30 olcak saradan maks 12-13 milyon kâr ederiz hadi 10 a alsan sarayı 8-9 a alsan en az 20 bırakır iyi paradır sen 40-50 yi süperlig de oynayan adama vercekler mi sanıyorsun bu zamana kadar ne adamlar geldi bize maks 30 a gitti biraz mantıklı düşün iyi futbolcu tabiki ama para kazandırmaz bize arda turandan aldığımız kâr ı alamayız 50 ye satmadığın sürede ve bu imkânsız gibi bişey bizim lig için
Dediğin olayı tek oyuncu özelinde bakmak çok sığ düşünmek olur belki sara sayesinde şampiyon olup şampiyonlar Ligi'nde diğer oyuncular daha da değerlenecek bence bu şartlar da 18 milyon Euroya iyi transfer TL bazında kulüpler için servet niteliğinde ama piyasaya göre ucuza aldı Galatasaray

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,355
563
113
Dediğin olayı tek oyuncu özelinde bakmak çok sığ düşünmek olur belki sara sayesinde şampiyon olup şampiyonlar Ligi'nde diğer oyuncular daha da değerlenecek bence bu şartlar da 18 milyon Euroya iyi transfer TL bazında kulüpler için servet niteliğinde ama piyasaya göre ucuza aldı Galatasaray
Sığ değil dostum anlamadın sen ordaki lafı adam efsane değil bişey değil şuan bişey kazanmadı daha 4-5 maç iyi oynadı sezon uzun daha bi durun diyom anladın mı buarada senin piyasanla avrupanın piyasası farklı dostum saçmalamayın 18 milyon ne demek şu kur da batarsın kulüp kalmaz tutacak el nesry ile kıyaslarsan 10 kat daha iyi transfer ama verilen paralar bizim için batış demek

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,355
563
113
Benim fikrime göre de 25 26 yaş a yatırım yapılmaz 16 - 22-23 yaş arası yatırımdır şu piyasada siz belki farklı dersiniz bilemem