- 30,548
- 25,176
- 113
Ay yazık kıyamamÇocuk ne şanslı Türkiye'ye geldi 8 gün sonra kupa alacak 🥳
Ay yazık kıyamamÇocuk ne şanslı Türkiye'ye geldi 8 gün sonra kupa alacak 🥳
aynen real madrid ayarında bir takım doğruKopenhag iyi takım zaten
cidden bunu inanarak mi söyledin merak ettim bjk içinden geçer gs nin ss alıyorum sende al burda ol o aksamÇocuk ne şanslı Türkiye'ye geldi 8 gün sonra kupa alacak 🥳
Kıyamazsan kuşbaşı verelimAy yazık kıyamam
46 puan yiyen takım bizden kupa alsın üyeliği mi silerim. Sende siler misin?cidden bunu inanarak mi söyledin merak ettim bjk içinden geçer gs nin ss alıyorum sende al burda ol o aksam
Nolur 18 mesajlı üyeliğini silme nolur46 puan yiyen takım bizden kupa alsın üyeliği mi silerim. Sende siler misin?
Tamam abisi silmemNolur 18 mesajlı üyeliğini silme nolur
la gene sene sizin federasyon ağladınız diye erteledi fener saplicakti size bedavadan kupa verdik emzik niyetine hala utanmadan konuşuyor musun46 puan yiyen takım bizden kupa alsın üyeliği mi silerim. Sende siler misin?
Neye dayanarak buna inandın dostcidden bunu inanarak mi söyledin merak ettim bjk içinden geçer gs nin ss alıyorum sende al burda ol o aksam
transferlere dayanarakNeye dayanarak buna inandın dost
🤭la gene sene sizin federasyon ağladınız diye erteledi fener saplicakti size bedavadan kupa verdik emzik niyetine hala utanmadan konuşuyor musun
bak mesaj kasıyor alındıNolur 18 mesajlı üyeliğini silme nolur
bak bu kadar kaale alıyorum seni
Farketmez, stoperde necip vs oynadıkça ileriye kimi koyduğun mühim değiltransferlere dayanarak
Övündüğü şeyi gördüm saldım şuanbak mesaj kasıyor alındı
bak bu kadar kaale alıyorum seni
Gabriel colleyFarketmez, stoperde necip vs oynadıkça ileriye kimi koyduğun mühim değil
12. Adam önemli o iyi olursa geçende dediğim gibi ileri uçta mpabbe ler ronaldolar da olsa samp yapmazlar seniFarketmez, stoperde necip vs oynadıkça ileriye kimi koyduğun mühim değil
Suanlık boş, daha alışma döneminde Gabriel. 2 hazırlık maçını izledim Beşiktaş'ın, acayip kopukluk var ortasaha ve forvet arasında. Takım olarak hücum göremedimGabriel colley
Bende seni futboldan anlıyo sanıyorum hazırlık maçına bakıp analiz yapmiş bu sonuçla gesem fortunadan 5 yedi bizden de 9-10 yerSuanlık boş, daha alışma döneminde Gabriel. 2 hazırlık maçını izledim Beşiktaş'ın, acayip kopukluk var ortasaha ve forvet arasında. Takım olarak hücum göremedim
Alakası yok dost, Beşiktaş kazanırsa tebrik ederiz kaybederse makaramızı yapmaya devam 😄12. Adam önemli o iyi olursa geçende dediğim gibi ileri uçta mpabbe ler ronaldolar da olsa samp yapmazlar seni