Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray, Jelert İçin Kopenhag'la Anlaşma Sağladı

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,119
10,709
113
Yanlış anlamayın da jiletin adını ilk defa duydum ben 1 gol 2 asist 97 maç bu kim Allah için

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,517
2,215
113
Bende seni futboldan anlıyo sanıyorum hazırlık maçına bakıp analiz yapmiş bu sonuçla gesem fortunadan 5 yedi bizden de 9-10 yer
fortuna city madrid united dicektin yanlış oldu :D büyük 2. lig alman takımı. :D

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,696
20,083
113
Bende seni futboldan anlıyo sanıyorum hazırlık maçına bakıp analiz yapmiş bu sonuçla gesem fortunadan 5 yedi bizden de 9-10 yer
Ben yeni transferler açısından dedim. Mesela Galatasaray'ın birbiriyle oynamaya alışmış daha çok sayıda oyuncusu var. Rafa Silva falan baya iyi transferler ama ilk maçtan harika bir uyum yakalamaları çok zor. O yüzden Beşiktaş'ın iyi transferlere rağmen başlangıçta şansını az görüyorum

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,324
3,784
113
aynı muhabbet sacha boey geldiğinde de olmuştu sonradan parladı gitti bakalım görelim izleyelim nasıl oynuyor çamur atacağımıza

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,548
25,176
113
Ben yeni transferler açısından dedim. Mesela Galatasaray'ın birbiriyle oynamaya alışmış daha çok sayıda oyuncusu var. Rafa Silva falan baya iyi transferler ama ilk maçtan harika bir uyum yakalamaları çok zor. O yüzden Beşiktaş'ın iyi transferlere rağmen başlangıçta şansını az görüyorum
Derbiler her zaman başkadır rafa muci semih immobile gibi duruyor bizim hücümn sizde zaha ziyech mertens be karıdan ayrlıp 50 kilo veren icardi kaleler sabit stoperlerdeb bizde var değişiklik ortasada musrati kerem izleriz bekler merak konusu bizde masuaku svensson olcak aman neyse bafiler geçeriz ya

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,696
20,083
113
Derbiler her zaman başkadır rafa muci semih immobile gibi duruyor bizim hücümn sizde zaha ziyech mertens be karıdan ayrlıp 50 kilo veren icardi kaleler sabit stoperlerdeb bizde var değişiklik ortasada musrati kerem izleriz bekler merak konusu bizde masuaku svensson olcak aman neyse bafiler geçeriz ya
Benim için problem yok, bjkyi severim. Kazanırsa ilk tebriği ben yazacam

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,517
2,215
113
Büyük ihtimalle evet
hazır fener e karşı icardisiz e niye ertelendi maçlar bak şuan gene elemeler var ülke puanı gene önemli bahane üretme diye yazıyorum sana özellikle hazır değildiniz diye mi ertelettiniz gs kongre üyesi tff baskanina

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,696
20,083
113
hazır fener e karşı icardisiz e niye ertelendi maçlar bak şuan gene elemeler var ülke puanı gene önemli bahane üretme diye yazıyorum sana özellikle hazır değildiniz diye mi ertelettiniz gs kongre üyesi tff baskanina
O zaman ligi de erteleme gücümüz var üst üste mağlubiyet aldığımız zaman?