- 5,517
- 2,215
- 113
2. hesabı olmasın sakınBanlanan bi mal vardı cyber mı ne kesin o bu oda böyleydi
2. hesabı olmasın sakınBanlanan bi mal vardı cyber mı ne kesin o bu oda böyleydi
Şşşşşşşşş2. hesabı olmasın sakın
dayı geçen sene süper kupa zamanında oynansa gerçekten kazanacağına inanıyor muydun?Alakası yok dost, Beşiktaş kazanırsa tebrik ederiz kaybederse makaramızı yapmaya devam 😄
fortuna city madrid united dicektin yanlış oldu büyük 2. lig alman takımı.Bende seni futboldan anlıyo sanıyorum hazırlık maçına bakıp analiz yapmiş bu sonuçla gesem fortunadan 5 yedi bizden de 9-10 yer
9 milyon euroYanlış anlamayın da jiletin adını ilk defa duydum ben 1 gol 2 asist 97 maç bu kim Allah için
21 ySindaymis kopenhagdan yetişme sanirimYanlış anlamayın da jiletin adını ilk defa duydum ben 1 gol 2 asist 97 maç bu kim Allah için
Ben yeni transferler açısından dedim. Mesela Galatasaray'ın birbiriyle oynamaya alışmış daha çok sayıda oyuncusu var. Rafa Silva falan baya iyi transferler ama ilk maçtan harika bir uyum yakalamaları çok zor. O yüzden Beşiktaş'ın iyi transferlere rağmen başlangıçta şansını az görüyorumBende seni futboldan anlıyo sanıyorum hazırlık maçına bakıp analiz yapmiş bu sonuçla gesem fortunadan 5 yedi bizden de 9-10 yer
soruma cevap alamadım @Fterim1905dayı geçen sene süper kupa zamanında oynansa gerçekten kazanacağına inanıyor muydun?
Büyük ihtimalle evetdayı geçen sene süper kupa zamanında oynansa gerçekten kazanacağına inanıyor muydun?
Normal dost, şampiyonlar ligi arenası görmedin ki bilesin adamı. Defansif yönü iyiYanlış anlamayın da jiletin adını ilk defa duydum ben 1 gol 2 asist 97 maç bu kim Allah için
Derbiler her zaman başkadır rafa muci semih immobile gibi duruyor bizim hücümn sizde zaha ziyech mertens be karıdan ayrlıp 50 kilo veren icardi kaleler sabit stoperlerdeb bizde var değişiklik ortasada musrati kerem izleriz bekler merak konusu bizde masuaku svensson olcak aman neyse bafiler geçeriz yaBen yeni transferler açısından dedim. Mesela Galatasaray'ın birbiriyle oynamaya alışmış daha çok sayıda oyuncusu var. Rafa Silva falan baya iyi transferler ama ilk maçtan harika bir uyum yakalamaları çok zor. O yüzden Beşiktaş'ın iyi transferlere rağmen başlangıçta şansını az görüyorum
Benim için problem yok, bjkyi severim. Kazanırsa ilk tebriği ben yazacamDerbiler her zaman başkadır rafa muci semih immobile gibi duruyor bizim hücümn sizde zaha ziyech mertens be karıdan ayrlıp 50 kilo veren icardi kaleler sabit stoperlerdeb bizde var değişiklik ortasada musrati kerem izleriz bekler merak konusu bizde masuaku svensson olcak aman neyse bafiler geçeriz ya
Ufff kazanırsak varya 50 puanla 2 kupalı sezon çal keke çalBenim için problem yok, bjkyi severim. Kazanırsa ilk tebriği ben yazacam
Sacha hücumda iyiydi de bu defansif olarak iyi benceaynı muhabbet sacha boey geldiğinde de olmuştu sonradan parladı gitti bakalım görelim izleyelim nasıl oynuyor çamur atacağımıza
Vado dosta göre hakem kollamis olacak sizi. Harbi ziraati alırken hakem mi kolladı siziUfff kazanırsak varya 50 puanla 2 kupalı sezon çal keke çal
hazır fener e karşı icardisiz e niye ertelendi maçlar bak şuan gene elemeler var ülke puanı gene önemli bahane üretme diye yazıyorum sana özellikle hazır değildiniz diye mi ertelettiniz gs kongre üyesi tff baskaninaBüyük ihtimalle evet
Hakem kollasa 46 puan farkmı yeriz amkVado dosta göre hakem kollamis olacak sizi. Harbi ziraati alırken hakem mi kolladı sizi
O zaman ligi de erteleme gücümüz var üst üste mağlubiyet aldığımız zaman?hazır fener e karşı icardisiz e niye ertelendi maçlar bak şuan gene elemeler var ülke puanı gene önemli bahane üretme diye yazıyorum sana özellikle hazır değildiniz diye mi ertelettiniz gs kongre üyesi tff baskanina