- 33,771
- 16,711
- 113
imkansız gibi bişeyçok yağmur yagıyor ıstanbulda maç ertelenırmı aksamda yagarsa
imkansız gibi bişeyçok yağmur yagıyor ıstanbulda maç ertelenırmı aksamda yagarsa
Kopenhagi yenmekten başka sansimiz yok
Yeneceğiz yeneceğiz reis 1-0 olsun bizim olsun 🧐Kopenhagi yenmekten başka sansimiz yok
Aynen öyle reis ama bence Kopenhag Uniteddan daha diri ve organize bir takımYeneceğiz yeneceğiz reis 1-0 olsun bizim olsun 🧐
Aksine çok iyi izledim 2 haftadır lig maçlarını çok kırılgan takım orta sahası çok kötü Torera Olivera yaparsa orta sahayı ele geçirir Gs Kopenhagdan çok daha iyi takım umarım geçer Bir Fenerli olarak can-ı gönülden istiyorum Bayern Münih maçında pislik döndü Avrupada Türk takımlarını hep doğruyorlar istemiyorlar başarılı olmamızı en son bizide Ivan Bebek denen şerefsiz yakmıştı o sene final oynardı bizin takımAynen öyle reis ama bence Kopenhag Uniteddan daha diri ve organize bir takım
Zaten o Ivan bebek denen yavsak düzgün yönetse fener rahat final görürdü o sene çünkü baya iyilerdi hem oyun hem de kadro olarakAksine çok iyi izledim 2 haftadır lig maçlarını çok kırılgan takım orta sahası çok kötü Torera Olivera yaparsa orta sahayı ele geçirir Gs Kopenhagdan çok daha iyi takım umarım geçer Bir Fenerli olarak can-ı gönülden istiyorum Bayern Münih maçında pislik döndü Avrupada Türk takımlarını hep doğruyorlar istemiyorlar başarılı olmamızı en son bizide Ivan Bebek denen şerefsiz yakmıştı o sene final oynardı bizin takım
Döner bıçaklarıyla dalmamız lazım 🗡Kopenhagi yenmekten başka sansimiz yok
Icardi marka yüzü olduktan sonra sina pırlantanın adı zina pırlanta olarak güncellendi 😆
Sesli güldüm reis 🧐 😇Icardi marka yüzü olduktan sonra sina pırlantanın adı zina pırlanta olarak güncellendi 😆