- 8,876
- 9,607
- 113
Reis iyi futbolun önüne kimse geçemez benceGönül ister yensin ama mudale edicekler gibime gelio ne ev sahibini nede GS bir üst tura çıkarırlar ins kazanirizda çıkarız icardiye bakar
Reis iyi futbolun önüne kimse geçemez benceGönül ister yensin ama mudale edicekler gibime gelio ne ev sahibini nede GS bir üst tura çıkarırlar ins kazanirizda çıkarız icardiye bakar
Bundan 15 sene önce öyleydi şimdi öyle bir para donuyorkiReis iyi futbolun önüne kimse geçemez bence
Geçer reis kırmızı kart penaltı bunlar hepsi hakem faktöründen kaynaklı değişebilir maçtan sonra istediğin kadar yorum yapsan da işe yaramaz sonuç değişmezReis iyi futbolun önüne kimse geçemez bence
Evet City maçında hakem çok karıştı sonucaBundan 15 sene önce öyleydi şimdi öyle bir para donuyorki
Reis pavyonla aran nasil 😂😁Geçer reis kırmızı kart penaltı bunlar hepsi hakem faktöründen kaynaklı değişebilir maçtan sonra istediğin kadar yorum yapsan da işe yaramaz sonuç değişmez
Valla kafaya taktım fenerliyim ama yarin gsye vurucam parayi kuponuda paylascam 😂 (şivazin etkisinde olabilirim ) kbBundan 15 sene önce öyleydi şimdi öyle bir para donuyorki
Çok severim 🤠 🧐Reis pavyonla aran nasil 😂😁
Polatliya gidelim bi gün 🤣 engincanaÇok severim 🤠 🧐
yarın kopenhag da yer ayırttım maçtan sonra partilicez bizim zaha ziyech felan sende gelÇok severim 🤠 🧐
Biracilar ülkesi 😁yarın kopenhag da yer ayırttım maçtan sonra partilicez bizim zaha ziyech felan sende gel
Konum vermeseydin iyiydi reis 😂🤣Polatliya gidelim bi gün 🤣 engincana
Tabii reisyarın kopenhag da yer ayırttım maçtan sonra partilicez bizim zaha ziyech felan sende gel
Dayı 2 olur diyosun , guven derecesi nedirYenersen ceyrek finaldesin su pozisyonda oynamak isteyecegin 1,2 takimdan biri okadar para harcanmis kopenhagida yen zahmet olcak ama,ayrica kopenhag feci dususte gs 2 den 2 olur diorum
Ben gs kazanir demm kolay kolay bu mac bariz 2 yuzde 80 diorum 1 olmaz bi kere o kesinDayı 2 olur diyosun , guven derecesi nedir
Gece gece daldan dala gidiyorum reis bende anlamadım 😂Konum vermeseydin iyiydi reis 😂🤣