- 5,838
- 5,848
- 113
Benim 30 dk dır bekliyor niye kitlemediler kiDirekt hesabı kitlediler. Bari 5 dakika gecseydide heyecan yasasaydik
Benim 30 dk dır bekliyor niye kitlemediler kiDirekt hesabı kitlediler. Bari 5 dakika gecseydide heyecan yasasaydik
Data değil k.adi şifre topluyorlar. Çoğu merdivenalti site aynı taktik. Ben dahil çoğu insanın tüm sitelerdeki kullanıcı adı şifresi aynı.Bilgileri caliyolar
A few minutes later ;300tl çekim verdim gelirse söylerim
Bunu buraya atmamın sebebi bu iki sitede önceden ciddi anlamda ödeme yapıyordu iyi hatırlıyorum demek ki şimdi tokata çıkmışlarData değil k.adi şifre topluyorlar. Çoğu merdivenalti site aynı taktik. Ben dahil çoğu insanın tüm sitelerdeki kullanıcı adı şifresi aynı.
Sende art niyet aramıyorum kanka. Ama yaklaşık 10/14 senedir bu işlerin içindeyim , gamabet , cashwin bunlar kolpaci siteler. Golegol de ödeme yapar ama ordanda deneme alman çok zor. O yüzden kanka bence konuyu kitledin , sabaha kalırsa kargaşa çıkarBunu buraya atmamın sebebi bu iki sitede önceden ciddi anlamda ödeme yapıyordu iyi hatırlıyorum demek ki şimdi tokata çıkmışlar
İşin garip tarafı saydığın sitelerin hepsinden ödeme aldım, adminler uyuyor sabah kitlesinler yapacak birşeyim yok herkes faydalansin dedik oda bok çıktıSende art niyet aramıyorum kanka. Ama yaklaşık 10/14 senedir bu işlerin içindeyim , gamabet , cashwin bunlar kolpaci siteler. Golegol de ödeme yapar ama ordanda deneme alman çok zor. O yüzden kanka bence konuyu kitledin , sabaha kalırsa kargaşa çıkar
80 sayfa önce yazmistim konunun başındaGolegol eski Tokatçı siteydi milattan önce pronet olmuş şimdi ne durumdadır bilmem
Gamabette milattan önce piayasada olan eski Tokatçı bir site umarım çeken olur.
Havale mi çektin acaba fiz çekenlerin mi kapanıyoBenımde kapandı hesabım
HavaleHavale mi çektin acaba fiz çekenlerin mi kapanıyo
Apple oto parola olusturucu kullanın bu esseklere dusmeyinData değil k.adi şifre topluyorlar. Çoğu merdivenalti site aynı taktik. Ben dahil çoğu insanın tüm sitelerdeki kullanıcı adı şifresi aynı.