- 71
- 30
- 18
Bankaya Havele yöntemi ile çekim talep edin.
Demin senin ödeme işleme alınmamışmıydı?Ödeme yok yok tezgah
Ödendi miBankaya Havele yöntemi ile çekim talep edin.
Hâlâ öyle ödeme yok yapmıyorlar kiDemin senin ödeme işleme alınmamışmıydı?
Kimlik selfie istiyor 250 lira için bunlar piçlik yapar resimlerimizi paylaşırlar ilk dilenci lerimiz diyeArkadaşlar 500 tl deneme bonusu 5000 yap 500 çek. Ne kadar sağlam bilmiyorum mail geldi. Isteyen dener. Lisansida var.
İşleme alındı yazıyor.Ödendi mi
Cansız desteğe sordum. Havele yöntemi ile talep edin dedi. Açıklama da Havele diyor. Payfix yok
Canlı direk kaciyo kapatıyor selfie dedi Oda yuklenmiyor sitenin lisansı orjinal mi anlayan var miİşleme alındı yazıyor.
Cansız desteğe sordum. Havele yöntemi ile talep edin dedi. Açıklama da Havele diyor. Payfix yok
Tezgâh ya ödeme modeme yok adamlar eğleniyor oturmuş bizde salak gibi para yollucaklar diye bekliyoz shshshsOlum dalga mi geçiyorlar şartları 25.000 yap 250 cek yapmışlar Fmammfmsmdmdw
Site daha önce lisans almış ama şuan aktif değilCanlı direk kaciyo kapatıyor selfie dedi Oda yuklenmiyor sitenin lisansı orjinal mi anlayan var mi
Boynun altında kalsın hemi o kadar mı aç kaldın 250 tl para için selfie yukleyecek kadarCanlı direk kaciyo kapatıyor selfie dedi Oda yuklenmiyor sitenin lisansı orjinal mi anlayan var mi
250 değil 500 😂😂 bisey mi dedim ödeme yapmıyor dedim alt tarafı ac kalan sensin belliki sinir yapmış sendeBoynun altında kalsın hemi o kadar mı aç kaldın 250 tl para için selfie yukleyecek kadar
YphamınaBakiyesinizi 25.000 TL yapmanız durumunda 250 TL olarak çekim talebinde bulunabilirsiniz.
-31/12/2024 Tarihinden sonra kayıt olan üyelerimiz ve 50 yaşını geçmemiş üyelerimiz faydalanabilir.
-Deneme Bonusun ile sadece Havale Yöntemleri ile çekim talebi oluşturabilirsiniz.
-Deneme Bonusunuz ile çekim sağlayabilmeniz için belge yüklemeniz gerekmektedir. (Kimlik Ön Yüzü ve Kimlik Ön Yüzü ile Selfie)