- 1,793
- 749
- 113
Olm bu ne aq 25000 yap 250 çek diyor promosyon da
Ben çektim hacı sen ne diyonBu siteyede üye olmayın bilerek yapıyorlar sadece üye yapmak sikaytte bulunsun bilerek ilk başta kod ile üye yapıp sonra hakkınız yok diyerek üye yapıyorlar :trwin.com trEkli dosyayı görüntüle 697403Ekli dosyayı görüntüle 697403
yollama kanka boşver kimlik bilgilerin çıkmasın ortayaTüm Bilgileri Girip Bir de Kimlik Yollamak Ne Kadar Mantıklı? Kimliğe İhtiyaç Duyuyorlarsa Neden Tüm Bilgilerimizi Dolduruyoruz?
Bi Bonus İçin Millleti Bu Duruma Düşürdüler.
Aktivasyon: Deneme bonusu promosyonu üyelik sonrası hesabınıza 250₺ nakit olacak şekilde otomatik olarak tanımlanmaktadır ve yatırım şartı bulunmamaktadır. Link üzerinden giriş yaparak aktifleştirebilirsiniz; https://garibanbet199.com/tr/promotions/popup/realmoneybonuses Çevrim: Bonusu 'Slot' olacak şekilde 'tek bir alanda' kullanabilirsiniz. Freespin satın alımı kural ihlalidir. :Çekim: Deneme bonusu çekiminde bakiyeniz 25.000₺'ye ulaştığında Havale yöntemleri ile 250₺ talep oluşturabilirsiniz.Arkadaşlar 500 tl deneme bonusu 5000 yap 500 çek. Ne kadar sağlam bilmiyorum mail geldi. Isteyen dener. Lisansida var.
Bro Bilgiden Ziyade Demek İstediğim Kayıt Esnasında Zaten Tüm Bilgilerini Giriyor Millet Ama Ekstra Kimlik İstemekte Neyin Nesi.yollama kanka boşver kimlik bilgilerin çıkmasın ortaya
25.000 bin yaparsak 250 veriyolarmis
dostum sen çektinmi burdanArkadaşlar 500 tl deneme bonusu 5000 yap 500 çek. Ne kadar sağlam bilmiyorum mail geldi. Isteyen dener. Lisansida var.
Ben Böyle Çakal Sitelere Üye Olmam Kendi Adıma Konuşuyorum25.000 bin yaparsak 250 veriyolarmis
8u8nue boyle ya 25000 yaptilar 2500 tl tam cakal bunlarBen Böyle Çakal Sitelere Üye Olmam Kendi Adıma Konuşuyorum
Burdada çıkmıyo bonusBeyler frespin alımı yasak farm yaptık bir kaç kere girdi birşey vermedi sonra tüketti o kadar oyuna soktu boş çıktı. Zor çekim verilir.
Aslan değil çakal bu Esat ! #aslanakbey #kurtlarvadisi #shorts8u8nue boyle ya 25000 yaptilar 2500 tl tam cakal bunlar
😂😂😂😂Arkadaşlar 500 tl deneme bonusu 5000 yap 500 çek. Ne kadar sağlam bilmiyorum mail geldi. Isteyen dener. Lisansida var.