Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet GASSAL Dizisini İzlemenizi Öneririm

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,787
1,389
113
Ahmet kural cok iyi oyuncudur.
Kadını pipisiyle dövseydi şimdiki itibarı çok fazla olurdu...

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,003
4,884
113
Zevkler ve renkler tartışılmaz yeğen.
Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez.
Sürü psikolojisi derken aynaya bakıp yazdın sanirim.
Sürü psikolojisine mensup bireyler korkaktır ve daha önemlisi kendisine özsaygısı yoktur.
Tanımadığın insanlar hakkında niyet okumak ahkâm kesmek nahoş bir yaklaşımdır yeğenim.

Bu sözüm kulaklarına küpe olsun.
kardeşim üzerine alındın demekki senden korkak ve özsaygısından yoksun biri yok şuan burda bu sözde senin kulağına küpe olsun bana alıntı yapma bidaha git gassal dizini izle ve korka korka gece yatağına gir uyu

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,111
2,650
113
kardeşim üzerine alındın demekki senden korkak ve özsaygısından yoksun biri yok şuan burda bu sözde senin kulağına küpe olsun bana alıntı yapma bidaha git gassal dizini izle ve korka korka gece yatağına gir uyu
Benim mesajımı alıntılayıp cevaben sürü psikolojisi yazan sensin yeğenim. ( Sanırım alkollüsün)
Ben üzerime alındığımdan değil sen bizi öyle yaftaladığından cevap yazdım.
Seni adam sayıp muhattap aldık. Bu hatam için senden değil forumdan özür dilerim.
Sikkoviç seni.

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,129
1,146
113
Salak salak muhabbetler bu adamin filmlerinde esprinin ya da mizahin boku cikio nedense cok bayiyo muhabbet muzikler desen facia karakterler itici insani bunalima sokmaktan baska bi ise yaramaz gassal nedir yahu

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,003
4,884
113
Benim mesajımı alıntılayıp cevaben sürü psikolojisi yazan sensin yeğenim. ( Sanırım alkollüsün)
Ben üzerime alındığımdan değil sen bizi öyle yaftaladığından cevap yazdım.
Seni adam sayıp muhattap aldık. Bu hatam için senden değil forumdan özür dilerim.
Sikkoviç seni.
olum gerizekalı özürlü , gülhan isimli arkadaşı alıntılamışım sen beyinsiz herifin tekisin gülhan ne alaka sen ne alaka bide beni alıntıladın diyorsun kafasız
Screenshot_2024-12-30-01-40-53-059-edit_com.android.chrome.jpg

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
91,083
68,956
113
1735741285922.png

🧐 Dizi bahaneydi aslında herkes kendi hayat hikayesini izledi, ağladı…

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
Ekli dosyayı görüntüle 692580

🧐 Dizi bahaneydi aslında herkes kendi hayat hikayesini izledi, ağladı…
Çok büyük ve anlamlı mesajlar veriyor. Sözlerini anlayana tabi. Ölümü bilin ve ona göre yaşayın. Diziyi bazı kişiler linçliyor anlam veremiyorum. Ne olacaktı orasını burasını açıp kimin şeyi kimin şeyinde olan dizi mi olmalıydı. Birde diziyi partiye bağlayan bir taraf var o da çok komik. Her zaman derim bizim milletin cahilliği çok tehlikeli.