- 917
- 273
- 63
siteden kalktı son 2 bölüm kaldı.
link var mı
link var mı
kardeşim üzerine alındın demekki senden korkak ve özsaygısından yoksun biri yok şuan burda bu sözde senin kulağına küpe olsun bana alıntı yapma bidaha git gassal dizini izle ve korka korka gece yatağına gir uyuZevkler ve renkler tartışılmaz yeğen.
Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez.
Sürü psikolojisi derken aynaya bakıp yazdın sanirim.
Sürü psikolojisine mensup bireyler korkaktır ve daha önemlisi kendisine özsaygısı yoktur.
Tanımadığın insanlar hakkında niyet okumak ahkâm kesmek nahoş bir yaklaşımdır yeğenim.
Bu sözüm kulaklarına küpe olsun.
Benim mesajımı alıntılayıp cevaben sürü psikolojisi yazan sensin yeğenim. ( Sanırım alkollüsün)kardeşim üzerine alındın demekki senden korkak ve özsaygısından yoksun biri yok şuan burda bu sözde senin kulağına küpe olsun bana alıntı yapma bidaha git gassal dizini izle ve korka korka gece yatağına gir uyu
olum gerizekalı özürlü , gülhan isimli arkadaşı alıntılamışım sen beyinsiz herifin tekisin gülhan ne alaka sen ne alaka bide beni alıntıladın diyorsun kafasızBenim mesajımı alıntılayıp cevaben sürü psikolojisi yazan sensin yeğenim. ( Sanırım alkollüsün)
Ben üzerime alındığımdan değil sen bizi öyle yaftaladığından cevap yazdım.
Seni adam sayıp muhattap aldık. Bu hatam için senden değil forumdan özür dilerim.
Sikkoviç seni.
Çok büyük ve anlamlı mesajlar veriyor. Sözlerini anlayana tabi. Ölümü bilin ve ona göre yaşayın. Diziyi bazı kişiler linçliyor anlam veremiyorum. Ne olacaktı orasını burasını açıp kimin şeyi kimin şeyinde olan dizi mi olmalıydı. Birde diziyi partiye bağlayan bir taraf var o da çok komik. Her zaman derim bizim milletin cahilliği çok tehlikeli.Ekli dosyayı görüntüle 692580
🧐 Dizi bahaneydi aslında herkes kendi hayat hikayesini izledi, ağladı…
Bunu görmemiştim hemen izleyeyim
Tanıtım reis 2. yolda anlamında 🧐Bunu görmemiştim hemen izleyeyim
İzledim aynen . Artık kadın gassel de var . Ve bomba Bayhan var 😄 müzikler bayhandan 2. SezonTanıtım reis 2. yolda anlamında 🧐