- 4,534
- 1,865
- 113
Mükemmel dizi yeni sezonu iple cekiyoruzzz
Yani gizli sekmeden izlediklerin kadar zevk vermemiş olabilir Tabide bukadar ancaBu nasıl bir dizi Allah aşkına çiçek Abbas izleseniz daha çok zevk alırsınız 🥱🥱
Yok ne reis bir konu bulamadım dizide bir bakıyorum cenaze yıkıyor bir bakıyorum biri şarkı söylüyor bir bakıyorum arkadaşını gömüyor hiçbir bağlantısı bile yok olaylarınYani gizli sekmeden izlediklerin kadar zevk vermemiş olabilir Tabide bukadar anca
popüler oldu ya sürü psikolojisi millet boş yere övüyorYok ne reis bir konu bulamadım dizide bir bakıyorum cenaze yıkıyor bir bakıyorum biri şarkı söylüyor bir bakıyorum arkadaşını gömüyor hiçbir bağlantısı bile yok olayların
Tek sahnesi çok etkiledi gece vakti annesinin mezarına gidip sarılıp sabaha kadar uyuması gözlerim dolmadı desem yalan olur ancak 10 bölüm bu sahne içinde vakit kaybedilmezpopüler oldu ya sürü psikolojisi millet boş yere övüyor
Siyaset ile ilgili hiçbir bağ kuramadım gassal olmasından bahsediyorsan dine giriyor oda sadece biz ve Allah arasındaakp projesi dizilerden biri beyler gereksiz izlemeseenizde bişey kaybetmezsiniz
billboard reklamlarını görmedin sanırım ayrıca diziyi yayınlayan tv siyasetin propaganda aleti o bağı şimdi görmezsin ilerde illa ki ufak ufak dokundururlar klasik hep yaptıkları işSiyaset ile ilgili hiçbir bağ kuramadım gassal olmasından bahsediyorsan dine giriyor oda sadece biz ve Allah arasında
Lakin izlemesenizde birşey kaybetmezsinize noktasına kadar katılıyorum dostum
Dinimizi sapkınlık olamadan isleyeceklerse sıkıntı yok dünyada en gelişmiş medeniyetlerin dinleri için yaptıkları ortada ancak dediğini yaparlarsa Allah'a hesap versinler reis ne diyelim Allah akıl vermiş insanlarda aklını kullanacak özgür iradesiyle tavrını koyacak kim olursabillboard reklamlarını görmedin sanırım ayrıca diziyi yayınlayan tv siyasetin propaganda aleti o bağı şimdi görmezsin ilerde illa ki ufak ufak dokundururlar klasik hep yaptıkları iş
kanka senin dinin sana benin dinim bana inan din iman bu insanların umrunda bile değil herkes kendi cebini doldurmanın derdine düşmüş ülkenin içinde bulunduğu durumun sebeplerine bak görürsün zaten bunu neyse bu konu uzar gider iyi akşamlar kardeşimDinimizi sapkınlık olamadan isleyeceklerse sıkıntı yok dünyada en gelişmiş medeniyetlerin dinleri için yaptıkları ortada ancak dediğini yaparlarsa Allah'a hesap versinler reis ne diyelim Allah akıl vermiş insanlarda aklını kullanacak özgür iradesiyle tavrını koyacak kim olursa
Eyvallah reis iyi akşamlarkanka senin dinin sana benin dinim bana inan din iman bu insanların umrunda bile değil herkes kendi cebini doldurmanın derdine düşmüş ülkenin içinde bulunduğu durumun sebeplerine bak görürsün zaten bunu neyse bu konu uzar gider iyi akşamlar kardeşim
Zevkler ve renkler tartışılmaz yeğen.popüler oldu ya sürü psikolojisi millet boş yere övüyor
kardeşim üzerine alındın demekki senden korkak ve özsaygısından yoksun biri yok şuan burda bu sözde senin kulağına küpe olsun bana alıntı yapma bidaha git gassal dizini izle ve korka korka gece yatağına gir uyuZevkler ve renkler tartışılmaz yeğen.
Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez.
Sürü psikolojisi derken aynaya bakıp yazdın sanirim.
Sürü psikolojisine mensup bireyler korkaktır ve daha önemlisi kendisine özsaygısı yoktur.
Tanımadığın insanlar hakkında niyet okumak ahkâm kesmek nahoş bir yaklaşımdır yeğenim.
Bu sözüm kulaklarına küpe olsun.