- 34,202
- 15,038
- 113
Paylaşan arkadaşa teşekkürler 2798 çekim verildi öderse yazarım😂😂😄😄😄😄😄😄
Benimki de ayniDurum bu agalar
ZiyaaaaSen bana gönder ona ben söyledim o atmıştı
Yoğunluktan kapattılar yeni üyeliği. Kapatmadan önce üye olan herkese ekleme yapılacak. Daha sonra üyeliği tekrar açarlar ama bonus alamazlarSitenin kayıt ol yeri gözükmüyor bu hata alan varmı
Eyvallah dost gerçekten şu foruma bazen anlam veremiyorum kimseyi küçümsemek haddime değil belki 2 saat önce sigara alacak parası yoktu 5 k çekiyor ama teşekkür demek bile zor geliyor acaba diyor para istermitesekkurler dost, kimse begenmemis bile ben begendim en azindan. zamaninda papel bonusu konusunu da ben acmistim bets10 icin kimse tesekkur etmemisti milyon tl cekilmistir o gun
En sevdiğim arkadaşımPaylaşan arkadaşa teşekkürler 2798 çekim verildi öderse yazarım😂😂😄😄😄😄😄😄
Yine bir hareket var bize o da yokDurum bu agalar
Eklendi mi benden sonra talep verdin hâlâ eklenmedi benimPaylaşan arkadaşa teşekkürler 2798 çekim verildi öderse yazarım😂😂😄😄😄😄😄😄
Ben galiba oce olduğum için bakiyemi bile duzeltmedilerPaylaşan arkadaşa teşekkürler 2798 çekim verildi öderse yazarım😂😂😄😄😄😄😄😄
BİT - Tİ ! Millet öküz gibi multi actigi icin ihtiyaci olanlar da alamadi ne yazikki ac ...larKayıt ol yerini bulamıyorum
Koşarak değil uçarak gelirEtmezler brom ama desenki rol var kim yapar koşarlar
HahahahHaaaEn sevdiğim arkadaşım
Apo apoKoşarak değil uçarak gelir
kahpelik yok.HahahahHaaa
Yok1 saat içinde talep verip bonusu eklenen varmi