- 1,182
- 499
- 113
İptal ediyorlar kusuratlilariPayfix e 2609 TL çekim verdim gelirse haber ederim,
0.94 kuruş da sitede bıraktım
Ekli dosyalar
-
214.5 KB Görüntüleme: 78
İptal ediyorlar kusuratlilariPayfix e 2609 TL çekim verdim gelirse haber ederim,
0.94 kuruş da sitede bıraktım
Şunun şurasında ne kaldı kiBen sana 2025 Şubat ayında yapacam bir güzellik kanka
AynenEyvallah dost gerçekten şu foruma bazen anlam veremiyorum kimseyi küçümsemek haddime değil belki 2 saat önce sigara alacak parası yoktu 5 k çekiyor ama teşekkür demek bile zor geliyor acaba diyor para istermi
1.40 dk oldu hala yok1 saat içinde talep verip bonusu eklenen varmi
dostum herkes hata yapar hatasız kulmu var benım fıx kapalı dıye acmıstım oyle bı olay oldu birdaha yapmam oyle seySen tövbe ettin heralde dost annene falan payfix açmaya, çünkü alıntıladığın arkadaş gibi şeyler yapıyodun. Yalnız arkadaş için kullandığın sıfat çok yerinde olmuş
neyse bizimkini de iptal etsin de tekrar talep verelimİptal ediyorlar kusuratlilari
yokson 1 saat içinde kayıt olup eklenen var Mİ
Fix çekimi olmuyor mu ApoŞunun şurasında ne kaldı ki
Hay anasını ya şimdi iptal ederler yine iki saat bekletilir gecmis olsunİptal ediyorlar kusuratlilari
2609 çektim ben olmaz mıİptal ediyorlar kusuratlilari
hangi yöntemle çektin trendhavale miÇekim iki saat sonra geldi.
Not : İlk mesajım ama site adamı değilim 😅
Sıgır doluBİT - Tİ ! Millet öküz gibi multi actigi icin ihtiyaci olanlar da alamadi ne yazikki ac ...lar
Neden ağlıyorsun kiSen tövbe ettin heralde dost annene falan payfix açmaya, çünkü alıntıladığın arkadaş gibi şeyler yapıyodun. Yalnız arkadaş için kullandığın sıfat çok yerinde olmuş
Afiyet olsun dostum faydamız dokunduysa ne alaÇekim iki saat sonra geldi.
Not : İlk mesajım ama site adamı değilim 😅
Biz ettik he mi ağaEyvallah dost gerçekten şu foruma bazen anlam veremiyorum kimseyi küçümsemek haddime değil belki 2 saat önce sigara alacak parası yoktu 5 k çekiyor ama teşekkür demek bile zor geliyor acaba diyor para istermi
@osmanwashere Multi yasak şikayet ediyorum seni4 hesap açtık 3 multi eklendi orjinal eklenmedi