- 2,038
- 1,436
- 113
bu nasıl ban yemiyor forumdan anlamıyorum adam dolandırıcının dik alası adminler banlamıyor çok garipKardeşim bunun anasına söv bunun hoşuna gider öyle bir tip, bunun gibi çok var forumda. Bir tane de laz var mesela benzer
bu nasıl ban yemiyor forumdan anlamıyorum adam dolandırıcının dik alası adminler banlamıyor çok garipKardeşim bunun anasına söv bunun hoşuna gider öyle bir tip, bunun gibi çok var forumda. Bir tane de laz var mesela benzer
Önce eklenmedi sonra 6 7 dk sonra eklendi gir çık yaptımKardeşim sana eklendi mi bonus ortalama aynı saatlerde üye olmuştuk
hayır hemen göndersinler hemen kaybetmem lazımmyav kral bekle 12 saatde olsa bekle kazanmışsın cekmıssın onamı dert yanıyon odenır mersk etme
Reıs eskı resımdı o be tarih sılık hıcmı acmadın resmı 😀Kırmızı Yanmadı deneme
Helal dostAferin aq böyle Multi açmaya devam edin bir sikim sahibi olamazsınız oğlum böyle fazla için köpek gibi saldirmakla insanlarin hakkını yiyorsunuz şimdi kalkıp bu bonusu alamamış ağlıyor falan deme ben aldım çekim de verdim ama.senin gibi hak yiyen kim varsa yarramı yesin aq
74-74 şuan atışBruno basket uzatmada 5 dk 8,5 alt biterse mucize olur bende 200 lira birine gönderirim ödeme gelirse
Keşke küsurat olayını da sorsaydin kral 😂Destek böyle dedi bakalım Ekli dosyayı görüntüle 671695
Kapattılar artık üyelik yokArkadaş biri şu hesap açma yerini söyleyebilir mi öyle bir alan yok
Niye eklenmiyor abi bı bilgin. Varmihayır hemen göndersinler hemen kaybetmem lazımm
Dostum en az 20 kişi çektiÖdeme yapmıyorlar ki aga
74 şuan reisBruno basketin atacağı sayı toplamı
2 saate yaklaştı destek sırada diyor ama umudum yokDostum en az 20 kişi çekti