Maksimum cekim 5 bin değil mi9k ilaç gibi geldi be
Maksimum cekim 5 bin değil mi9k ilaç gibi geldi be
800 çektim yemek yerim diye de yemek yiyemeden 1700 gidince geri attım şansa oda payfixe geçmedi bekliyorum yarım saattirkanka sana direkt fixle gelmedi mi zaten
Cansın reisgenel sandım müslüm baba
bonus mu kanka bitmeden üye olduysan fsleri geç yüklüyorlar galiba yNiye eklenmiyor abi bı bilgin. Varmi
Bana gelmedi 2 saat olduarkadaşlar cekim geldi
Kanka para gelirse sana göndercem 200 lira sen inandın çünkü🙂Niye zor 74 şuan 2 dk kaldı iyi gidiyo
Forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev yasaktır.Bende üstüme düşeni yapıp ana bacı dümdüz gidiyorum dost banlanırsak da banlanalım napayım ya
Aynen kanka sorun yok korkunun faydası yokBende üstüme düşeni yapıp ana bacı dümdüz gidiyorum dost banlanırsak da banlanalım napayım ya
Eyvallah krall sayende kazandım ilaç oldu işin rast gelsin ..Arkadaşlar deneme bonusunu buraya bırakıyorum yapışın
Golbet
m.golbet100.com
Ne hakkı bro kumar oynuyorsun babanın sitesi değil hızlı olan kokoreçi yerMulti yüzünden bitti aq, aç köpek gibi milletin hakkına giriyorlar. Hepsini ben alayım kafasiyla o para yar olmaz size akk
Eyvallah dostum afiyet olsunEyvallah krall sayende kazandım ilaç oldu işin rast gelsin ..
Teşekkür ederim reis iyi gidiyo şuanKanka para gelirse sana göndercem 200 lira sen inandın çünkü🙂
ula ben genel sandım takipliyoz işte 🤣🤣🤣Kanka para gelirse sana göndercem 200 lira sen inandın çünkü🙂