- 155
- 47
- 28
bonus bitti aga kayıt bölümünü kapattı siteLann atacaginiz bir kayıt linki yane bu nedir
bonus bitti aga kayıt bölümünü kapattı siteLann atacaginiz bir kayıt linki yane bu nedir
valla harbiden yaKardeşim şu WhatsApp numarasını neden atmıyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz çekim gelmedi iletişime geçelim diyoruz WhatsApp diyor adam sonra sesi soluğu kesiliyor
Bilader sen dalga mı geciyon sonra orayıda cökertin kimse alamasın bonusuKardeşim şu WhatsApp numarasını neden atmıyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz çekim gelmedi iletişime geçelim diyoruz WhatsApp diyor adam sonra sesi soluğu kesiliyor
Kayıt bölümünde görünüyorbonus bitti aga kayıt bölümünü kapattı site
Knk dm baksana acilBilader sen dalga mı geciyon sonra orayıda cökertin kimse alamasın bonusu
bi bana atarmsn kanka ya birşey soracağım 4 saattir çekim gelmedi laBilader sen dalga mı geciyon sonra orayıda cökertin kimse alamasın bonusu
o zaman kayıt linkini niye istiyor diğer arkadaşlar 😂😂Kayıt bölümünde görünüyor
çekim için değil o numara eklenmeyenelre bonus eklesin diye ne diyecek adam muhabbet mi edicek senleKardeşim şu WhatsApp numarasını neden atmıyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz çekim gelmedi iletişime geçelim diyoruz WhatsApp diyor adam sonra sesi soluğu kesiliyor
Kardeşim ne çökertmesi numarayı istiyorum ki çekimimle ilgili bilgi alayım? Neden atmıyorsun canlı destek ölü zaten sitede . Rica etsem atar mısınBilader sen dalga mı geciyon sonra orayıda cökertin kimse alamasın bonusu
Bilmiyorum Ona sormak lazımo zaman kayıt linkini niye istiyor diğer arkadaşlar 😂😂
Valla en doğrusuBilader sen dalga mı geciyon sonra orayıda cökertin kimse alamasın bonusu
YokEkleme olan varmı yakın zamanda uzun süre bekleyipte
Kardeşim ne alakası var sitenin numarası değil mi tabi ki çekimi sorunca kontrol edecekçekim için değil o numara eklenmeyenelre bonus eklesin diye ne diyecek adam muhabbet mi edicek senle
Bak bu kardeş ne kadar akıllı atıcam şimdi hepiniz saldırcanız ben bana özelden atan 1 2 kişinin numarasını nazlıya ilettim geri dönüş yapacaklar gerisine karışmam bekleyin nazlı bonus eklemeler icin yazıyor size zatenValla en doğrusu