Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Golbet 1000 Nakit Minimum 2500 Max 5000 Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,583
756
113
Kardeşim ne alakası var sitenin numarası değil mi tabi ki çekimi sorunca kontrol edecek
sırada diyecek canlı destekte bekle bilgi veriyorlar hocam. evet bekleme süreleri uzun ama sonuçta bedava para beklemekten ne zarar gelir o numarayı burada paylaşsa 100 kişi yazacak hattı kapatacaklar

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
532
151
43
Pqyfiz 2 saat sonunda iptal edildi banka verin dediler

haydutchavo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,924
1,666
113
Bak bu kardeş ne kadar akıllı atıcam şimdi hepiniz saldırcanız ben bana özelden atan 1 2 kişinin numarasını nazlıya ilettim geri dönüş yapacaklar gerisine karışmam bekleyin nazlı bonus eklemeler icin yazıyor size zaten
yav kardesım sana ılk yazan benım barı banada cevap verseydın

mehmett31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
117
43
Bak bu kardeş ne kadar akıllı atıcam şimdi hepiniz saldırcanız ben bana özelden atan 1 2 kişinin numarasını nazlıya ilettim geri dönüş yapacaklar gerisine karışmam bekleyin nazlı bonus eklemeler icin yazıyor size zaten
Hocam yaz demiştin yazdım bakabilir misin dm

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,183
1,495
113
Çekimleri trend havale ile verin ödemeler geliyor içerde bakiye bırakmayın tamamını çekin maksimum çekim aşmayacak şekilde

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,881
2,270
113
Payfixi ibanı veripte çekimi gelen oldu mu bence payflx çekenler iban verdi öyle çekimleri geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...