- 93
- 33
- 18
Bonus bitmeden önce talep edenler eklenmemesinin sebebi sonradan üye olanların yüzünden cahillerin kurbanısınız
tesekkurler dost, kimse begenmemis bile ben begendim en azindan. zamaninda papel bonusu konusunu da ben acmistim bets10 icin kimse tesekkur etmemisti milyon tl cekilmistir o gunBrom çok kişiye yalandan fix bırakıyorum yazdım biri olsun teşekkür bile etmedi
Senden hızlısı yok metin..bizim daha eklenmedi bile bı saattir dDPaylaşan dan allah razı olsun
Etmezler brom ama desenki rol var kim yapar koşarlarBrom çok kişiye yalandan fix bırakıyorum yazdım biri olsun teşekkür bile etmedi
skwlwlwwl eywkahkaha attim gelirse sana soz 100 atiyom vpnle kayit olmustum kyk netinden
2800 denem gonderirler2804. Deneme bonusu olduğu için tüm bakiye çekilir diye biliyorum o sebepden 2804 TL vermiştim
@wasilSitenin kayıt ol yeri gözükmüyor bu hata alan varmı
Sen bana gönder ona ben söyledim o atmıştıben 2800 çektim talebi gönderdim yatınca paylaşan arkadaşa 300 tl göndermek istiyorum
@wasil dm açık tut dostumben 2800 çektim talebi gönderdim yatınca paylaşan arkadaşa 300 tl göndermek istiyorum
@wasilben 2800 çektim talebi gönderdim yatınca paylaşan arkadaşa 300 tl göndermek istiyorum