- 482
- 178
- 43
Payfix 1 saat 45 dk olmuştu reddeddi şimdi havale verdimNeyle çekim vermiştin
Payfix 1 saat 45 dk olmuştu reddeddi şimdi havale verdimNeyle çekim vermiştin
Brno maçı mı 😂😅Lan yürü zırto emir veriyor bir de fıssekk
42 yaşında çocuk olurmu birader hayrola sen sert çocuk falanO iş bitti sert çocuk
La 🤣🤣🤣çekim yaparken SMS geliyor ama içinde KOD yok, var mı başına gelen?
OdemezÖduyormu burası ilk başta üye oldum eklendi 1.k
Ekli dosyayı görüntüle 671733
OduyoduÖduyormu burası ilk başta üye oldum eklendi 1.k
Ekli dosyayı görüntüle 671733
Biten bonusumu paylasiyorsunArkadaşlar deneme bonusunu buraya bırakıyorum yapışın
Golbet
m.golbet100.com
Şu deneme bonusundan para çekemedim ya cidden bize yaramıyor bu oyun. Arkadaş paylaştıktan bir iki dakika sonra gördüm, üye oldum, iki basket maçı yaptım. Gelirse 2550 veriyordu, hiç 5 ile falan uğraşmadan direkt çekim talimatı verecektim. İki maçın biri geldi, diğeri son atağa kaldı. Sayı olmazsa geliyordu, son saniyede ikilik attı kupon yattı. Ne sövdüm ama. Sağlık olsun 🥺Arkadaşlar deneme bonusunu buraya bırakıyorum yapışın
Golbet
m.golbet100.com
Bu bşr hitap amarika filmlerindeki zenci kilolu çocuğun hitabı çocuk vs alakası yok 😂42 yaşında çocuk olurmu birader hayrola sen sert çocuk falan
Sen geç kaldın adamlar aldıBiten bonusumu paylasiyorsun
evet adam deneme bonusunun biteceğini bilmeden paylaşım yapmış, özür dilemek zorunda.Biten bonusumu paylasiyorsun
Günaydın dostBiten bonusumu paylasiyorsun
Hocam senin parayı iptal etmişlerdi sonradan çekim alabildin miSen geç kaldın adamlar aldı
Hdjabdjahdhaja şuan herkese aynı tarifeyi uyguluyorlar dumenci site yaa2 saat sonunda reddettiler yeniden çekim de veremiyorum