Nerden geldi bilgi ensonhaber den miYakında nüfusu azaltacaklar haberiniz olsun ona göre tedbirinizi alın
Nerden geldi bilgi ensonhaber den miYakında nüfusu azaltacaklar haberiniz olsun ona göre tedbirinizi alın
Neden inanmayasın dünya da kaç kez pandemi salgın yaşanmış bizim döneme gelince ilginç mi oluyorBakın şimdi bazılarına bu dediklerim saçma gelecek ama şimdi size deseler 10 sene önce corona çıkacak tüm dünyada sokağa çıkma yasağı olacak aşı olacak testler olacak sokağa çıkma saatleri olacak deseler kim inanırdı
Konuyla ilgili en saçma yorum bu hayal gücünü kullanarak yazdım gerçeklikten çıktımNerden geldi bilgi ensonhaber den mi
Kafayı ekmeksiz yemişsin.Evet Beyler Saat 21.00 dan bu saate kadar bu ailelerle ilgili videolar izliyorum komplo teoriside deniyor
Rothschild.
Rockefeller.
Dünyayı bu ailelerin yönetigi söyleniyor iyice paranoyak oldum ve bu ailelerin dünyayı yonetigine inanmama az kaldı
Canı sıkılan gelsin bu konu hakkında konuşalım
Doğru söylüyor neden savaşlar başladı sanıyorsunuz2. Dünya savaşından sonra sistem kuruldu amerika önderliğinde sadece doların kabul edildiği dünya sistemi bu sistemi kuran İngiliz amerikan lobisi.
Ve artık küresel ekonominin yavaş yavaş patlak vermesi dünyanın her yerinde kaoslar savaşlar başlaması artık yavaş yavaş 2. Dünya savaşından sonra kurulan küresel sistemin sonu geliyor ve yeni kurulacak sisteme geçiş için geniş çaplı bir savaşın olması bekleniyor ve bununda temelleri atılıyor
Umarım 10 sene sonra bi formda faga diye bi adam vardı ona hakaret etmiştim haklı çıktı demezsin inşallah umarımKafayı ekmeksiz yemişsin.
psikolojin bozulmuş seninUmarım 10 sene sonra bi formda faga diye bi adam vardı ona hakaret etmiştim haklı çıktı demezsin inşallah umarım
Senin iyi mi pekipsikolojin bozulmuş senin
Bunlari sadece ben değil binlerce docent profesör vb birçok ilim irfan sahibi insanlar diyorpsikolojin bozulmuş senin
Çok iyi komplo teorilerine inanmam para kimdeyse güç ondadır elon musk dün kimi alkışlıyordu ise dünyanın en güçlü ülkesi odur. Sermaye güce doğru yönelir.Senin iyi mi peki
Dostum komple teorisinde fazla sallayanda var ama bu dediklerim aileler dünyanın ekonomi sistemi vb bunlar gerçekler kimileri inanmak istemesedeÇok iyi komplo teorilerine inanmam para kimdeyse güç ondadır elon musk dün kimi alkışlıyordu ise dünyanın en güçlü ülkesi odur. Sermaye güce doğru yönelir.
Onlar kendi dinlerine hizmet ediyorlar peki biz 105 yıldır kime hizmet ediyoruz.Dostum komple teorisinde fazla sallayanda var ama bu dediklerim aileler dünyanın ekonomi sistemi vb bunlar gerçekler kimileri inanmak istemesede
Dünyanın en zengin 2 ailesini söylemiş işte bu durumda güç orda olmuyor muÇok iyi komplo teorilerine inanmam para kimdeyse güç ondadır elon musk dün kimi alkışlıyordu ise dünyanın en güçlü ülkesi odur. Sermaye güce doğru yönelir.
Şu dediğimi biraz düşünüp kafanızda kurgulasiniz zaten dediklerimin saçma olmadığını anlayacaksinizYani şunu düşünün hani dersiniz koskoca amerika dünya en güçlü ülkesi medeniyet gelişmiş ülke başkan adayı trumpa suikast yaptılar sizce neden yaptılar hiç düşündünüz mü
Trump küresel sisteme hizmet etmeyen ve istenmeyen bir adam mahkemeler sonuç vermedi adamı öldürme teşebbüsüne kadar gittiler
Öldürme teşebbüsü diye birşey yok tiyatro vardır. malum bir liderin cezaevine girme mağduriyet edebiyatı neydi ise trump unda aynı edebiyat keskin nişancılar karavana yapmazlarYani şunu düşünün hani dersiniz koskoca amerika dünya en güçlü ülkesi medeniyet gelişmiş ülke başkan adayı trumpa suikast yaptılar sizce neden yaptılar hiç düşündünüz mü
Trump küresel sisteme hizmet etmeyen ve istenmeyen bir adam mahkemeler sonuç vermedi adamı öldürme teşebbüsüne kadar gittiler
Elon musk bil gates sermaye alkışladıkları zalim ise idareDünyanın en zengin 2 ailesini söylemiş işte bu durumda güç orda olmuyor mu
Elon musk diyorsun komedi resmen elon musk tek başına bir güç olamaz söz ettiğimiz güclere sahip kişiler bu kadar göz önünde olmaz yani böyle bir durumda elon musk demen ne bileyim tartışmayalım neyse
Merkezbankasi onların Türkiye'deki merkezbankasi da yok mu sahislarinda ilaki hiseleri vardir bunlarinkide öyle hisedarRothschild ailesinin dolar basma yetkisi olması peki çok garip geliyor