Turkiyede hiçbir aile hiçbir kişinin şirketin para basma yetkisi yoktur sadece devlet basabilirMerkezbankasi onların Türkiye'deki merkezbankasi da yok mu sahislarinda ilaki hiseleri vardir bunlarinkide öyle hisedar
Doğru diyorsun eğer öldürmeye niyetlense kaçırma ihtimali yok birde o kadar koruma o çatıyı izliyorduBen kıbrıs lefkoşa türkelinde askerlik yaptım benim bile karnem tam isabet bir de bir nişancının kulağa isabet alması imkansız direk kaşından vurup öldürürdü. Bir olay kimim işine yararsa faili odur.
Devlette öyle kafasına göre basamiyor bir sistem varTurkiyede hiçbir aile hiçbir kişinin şirketin para basma yetkisi yoktur sadece devlet basabilir
Ben basiyormu dedim sadece devlet basiyor dedimDevlette öyle kafasına göre basamiyor bir sistem var
Sen bakma bütün yer altı zenginlikleri afrikadadir bütün petroller araplardadir ama malesef hepsi sömürge altında olduğundan dolayı böyle fakir ve eziliyorlarŞu bulundugumuz platform bile haram allah yeryüzünün tamamına islamı hakim kılsın. afrikalılardan tutun filistinlilere kadar herkes insanca yaşasın.
Turkiye siyasetine girmeden konu hakkında konuşalım formda siyaset yasak çünküdaha dün bağlar belediye başkanı ve 1 milletvekili 8 ayrı hırsızlık sucundan tutuklandı bazı şeylerin din iman dış görünüşle alakası yok. Yüreğin temiz olacak.
Fransızlar eziyor 60 tane balık çıkıyor denizden misal al bu 1 tane hepinizin bu 59 tanede fransız hükümetinin nerde adalet ?Sen bakma bütün yer altı zenginlikleri afrikadadir bütün petroller araplardadir ama malesef hepsi sömürge altında olduğundan dolayı böyle fakir ve eziliyorlar
Bu siyaset değilki şahıs hangi partili oldugu umrumuzda değilTurkiye siyasetine girmeden konu hakkında konuşalım formda siyaset yasak çünkü
Piramidin en tepesindeki adam da birkaç 10 yıl sonra benim gibi geberip hiçliğe gidecek zaten. Özel olduğunu zannetmeye devam edebilir. Fark etmiyor. Bana kimseye muhtaç olmayacak kadar para versinler o paranın üstü benim için hiç önemli değilEvet Beyler Saat 21.00 dan bu saate kadar bu ailelerle ilgili videolar izliyorum komplo teoriside deniyor
Rothschild.
Rockefeller.
Dünyayı bu ailelerin yönetigi söyleniyor iyice paranoyak oldum ve bu ailelerin dünyayı yonetigine inanmama az kaldı
Canı sıkılan gelsin bu konu hakkında konuşalım
Dünyanın bütün ürünleri yeme içme temizlik İsrail'in adamlar akıllı üretiyorlar dünyanın her yerinde adamlar varYahudi lobileri çok güçlü ne iş yaptıklarına gidin bakın o tarımsal ilaçları vermese açınızdan ölürsünüz
Sömürge altında olmasalar ve ezilmeseler o Ülkeler bizim seviyemizde olurduSen bakma bütün yer altı zenginlikleri afrikadadir bütün petroller araplardadir ama malesef hepsi sömürge altında olduğundan dolayı böyle fakir ve eziliyorlar
İşte mesele orda yatıyor bu işte şahıslar yok planlar vardır kişiler şahıslar değişsede adamların planı hiç sekdeye uğramadan devam ediyorPiramidin en tepesindeki adam da birkaç 10 yıl sonra benim gibi geberip hiçliğe gidecek zaten. Özel olduğunu zannetmeye devam edebilir
Çünkü ABD el altından yöneten İsrail'leDostlarım size bir örnek İsrail bu amerika neden İsraili her konuda destekliyor her dediğini yapıyor hiç düşündünüz mü yani biraz mantık küresel sistemi anlamak için