- 6,872
- 10,914
- 113
anladım, 3.5 üst almıstım ben de o maça efsane bir golle bitti maç. ev 2 kişi altıpastan atamayıp dönüşünde 40 metreden gol yedi diger macında gelir umarım baya güzel kuponmuşİy 1.5 üst almıştım dost skor 1-0 ken
anladım, 3.5 üst almıstım ben de o maça efsane bir golle bitti maç. ev 2 kişi altıpastan atamayıp dönüşünde 40 metreden gol yedi diger macında gelir umarım baya güzel kuponmuşİy 1.5 üst almıştım dost skor 1-0 ken
Ciddi mi çok iyi olmuş sana 😄 Umarım dostum bakalım nasip kısmetanladım, 3.5 üst almıstım ben de o maça efsane bir golle bitti maç. ev 2 kişi altıpastan atamayıp dönüşünde 40 metreden gol yedi diger macında gelir umarım baya güzel kuponmuş
aynen ya. tam evin pozisyonu yüzünden delirirken dep birden hücuma cıkıp faul aldı. eleman orta yapmak yerine geri pas verdi tam ona da sövüyordum senin yapacagın işe diye lavuk öyle bir şut attı ki sonra ev bir de golü kaçırmadna 1 dk önce kırmızı gördü ilginç bir maçtı vallaCiddi mi çok iyi olmuş sana 😄 Umarım dostum bakalım nasip kısmet
Dost sen alacağını aldın mı o maçtan bitti.İsterse şimdi maç çıkışı uçakları düşsün sen keyfine bak yeter 😄aynen ya. tam evin pozisyonu yüzünden delirirken dep birden hücuma cıkıp faul aldı. eleman orta yapmak yerine geri pas verdi tam ona da sövüyordum senin yapacagın işe diye lavuk öyle bir şut attı ki sonra ev bir de golü kaçırmadna 1 dk önce kırmızı gördü ilginç bir maçtı valla
Hayırlı geceler dost bende kaçıyordum zaten 😄👋ben yatar size bol kazançlar dostlar iyi geceler
iyi geceler dostben yatar size bol kazançlar dostlar iyi geceler
aynen öyle kral yarına tahminlerin neler bize de söylesene 1-2 maç analiz yapmaya cok üsendim suanDost sen alacağını aldın mı o maçtan bitti.İsterse şimdi maç çıkışı uçakları düşsün sen keyfine bak yeter 😄
Dost ben yarın Keflavik 2.5 üstü ile Wacker Innsbrucks 2.5 üstüne 500 misli atıcamiyi geceler dost
aynen öyle kral yarına tahminlerin neler bize de söylesene 1-2 maç analiz yapmaya cok üsendim suan
yazdım bir kenara dost göz atarım maçlara bol sans tekrardan iyi gecelerDost ben yarın Keflavik 2.5 üstü ile Wacker Innsbrucks 2.5 üstüne 500 misli atıcam
Teşekkür ederim dost sanada bol şanslar hayırlı geceler 👋yazdım bir kenara dost göz atarım maçlara bol sans tekrardan iyi geceler