- 7,056
- 3,129
- 113
Dost Cyber tamamen tuzak.Bültende kalan tek maç Cyber bile olsa girer Blackjack oynarım kazanma şansım daha yüksek olur4.3 vardı skor 19 16 1 dakika.kaldı 19 18 resmen kerizliyorlar valla
O Asaneyi gördüm onların bütün istatiklerine bakmıştım içlerinde sadece Groudun maçı vardı onun iy golü tatlıydı dakika 25 ten sonra ona girmiştim ben
son 5 maçı 3,5 üst bitti takip ediyordum bu takımı ben oynadım direk haber gitti onlara herhaldeO Asaneyi gördüm onların bütün istatiklerine bakmıştım içlerinde sadece Groudun maçı vardı onun iy golü tatlıydı dakika 25 ten sonra ona girmiştim ben
Orada benim takımım Ranheim sen tek maç usulü gidiyorsun genelde sanırımDost o lig çok sevdiğim lig Asanede sıkıntı olacağını hissettim.Groud maçında çok tatlı oran açmışlardı Ekli dosyayı görüntüle 95268
Kasa durumuna göre değişiyor dostOrada benim takımım Ranheim sen tek maç usulü gidiyorsun genelde sanırım
yarın o ligden Tromsö maçı var en az 4 gol bekliyorum baronlar el atmazsa değerlendirKasa durumuna göre değişiyor dost
o ligin en lanet takımı tromso ya üst macına bir türlü denk gelemiyorum ya ilk yarı golden yatırıyolar ya üstten beniyarın o ligden Tromsö maçı var en az 4 gol bekliyorum baronlar el atmazsa değerlendir
valla ben de diğer takıma güveniyorum defans falan yapmıyorlar baya hucümcu takım ama Tromsö dediğin gibi dengesizo ligin en lanet takımı tromso ya üst macına bir türlü denk gelemiyorum ya ilk yarı golden yatırıyolar ya üstten beni
Yarında kafamda oturttuğum kaya gibi 3 maç var dost onları deneyeceğim.Tromso atınca atan atamayınca kitlenen takım.Banko favori çıktığı maçlarda 1-0 önde olduğu maçlarda 75 ten sonra 2 golde yiyebilen dengesiz bir takım.Tromso manyak bir takım 😄yarın o ligden Tromsö maçı var en az 4 gol bekliyorum baronlar el atmazsa değerlendir
yukarıdaki mesajda gördüm benim favorimde ranheim orada asla yanıltmıyorlar golsüz macları yok neredeysevalla ben de diğer takıma güveniyorum defans falan yapmıyorlar baya hucümcu takım ama Tromsö dediğin gibi dengesiz
o maca ben de bakıyordum az önce oranlar ve baremler ve skorlar cok sacma geldi bir pustluk var gibi o maçtaUruguay basket ligi var ikinci yarı bak nasıl deli givi sayı çıkacak dost seyret
kaya gibi deme sen yine de bazen en güvendiğin maç kaleye gitmiyorlar alt oynamasını bilen her zaman kazanır bence ilk yarı bol gollü geçen maça 2.yarı gol olmaz oynayacağım bundan sonra aylardır takip ediyorum bunu yüzde 80-90 2. yarı atmıyorlarYarında kafamda oturttuğum kaya gibi 3 maç var dost onları deneyeceğim.Tromso atınca atan atamayınca kitlenen takım.Banko favori çıktığı maçlarda 1-0 önde olduğu maçlarda 75 ten sonra 2 golde yiyebilen dengesiz bir takım.Tromso manyak bir takım 😄
ne oynamıstın macara macınaDost ben Bogota maçının ikinci yarı 1 golünü bekliyorum sadece.Aradan ufaktan bu kombini almıştım son maça kaldı buda.Ev sahibi ağır favori maçta ikinci yarı kim atarsa atsın bana yeter Ekli dosyayı görüntüle 95269
lige iyi başladılar sonradan sıkıntı oldu sanırım iyi takım normalde ama saçma sapan puanlar kaybettiler ama gol yollarında ligin en iyi takımıyukarıdaki mesajda gördüm benim favorimde ranheim orada asla yanıltmıyorlar golsüz macları yok neredeyse
İy 1.5 üst almıştım dost skor 1-0 kenne oynamıstın macara macına
Bol şans dostum gelirDost ben Bogota maçının ikinci yarı 1 golünü bekliyorum sadece.Aradan ufaktan bu kombini almıştım son maça kaldı buda.Ev sahibi ağır favori maçta ikinci yarı kim atarsa atsın bana yeter Ekli dosyayı görüntüle 95269