Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti GUERRA06 / Gece Tarifesi

Kupon Miktarı
250
Kupon Oranı
7

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,056
3,129
113
O Asaneyi gördüm onların bütün istatiklerine bakmıştım içlerinde sadece Groudun maçı vardı onun iy golü tatlıydı dakika 25 ten sonra ona girmiştim ben :)
son 5 maçı 3,5 üst bitti takip ediyordum bu takımı ben oynadım direk haber gitti onlara herhalde :)

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,056
3,129
113
o ligin en lanet takımı tromso ya üst macına bir türlü denk gelemiyorum ya ilk yarı golden yatırıyolar ya üstten beni
valla ben de diğer takıma güveniyorum defans falan yapmıyorlar baya hucümcu takım ama Tromsö dediğin gibi dengesiz :)

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
yarın o ligden Tromsö maçı var en az 4 gol bekliyorum baronlar el atmazsa değerlendir :)
Yarında kafamda oturttuğum kaya gibi 3 maç var dost onları deneyeceğim.Tromso atınca atan atamayınca kitlenen takım.Banko favori çıktığı maçlarda 1-0 önde olduğu maçlarda 75 ten sonra 2 golde yiyebilen dengesiz bir takım.Tromso manyak bir takım 😄

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,056
3,129
113
Yarında kafamda oturttuğum kaya gibi 3 maç var dost onları deneyeceğim.Tromso atınca atan atamayınca kitlenen takım.Banko favori çıktığı maçlarda 1-0 önde olduğu maçlarda 75 ten sonra 2 golde yiyebilen dengesiz bir takım.Tromso manyak bir takım 😄
kaya gibi deme sen yine de bazen en güvendiğin maç kaleye gitmiyorlar :D alt oynamasını bilen her zaman kazanır bence ilk yarı bol gollü geçen maça 2.yarı gol olmaz oynayacağım bundan sonra aylardır takip ediyorum bunu yüzde 80-90 2. yarı atmıyorlar :D